终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    英语朗读宝

    2018版高中英语(人教版)必修4同步练习题:Unit 5 学业分层测评13

    立即下载
    加入资料篮
    2018版高中英语(人教版)必修4同步练习题:Unit 5 学业分层测评13第1页
    2018版高中英语(人教版)必修4同步练习题:Unit 5 学业分层测评13第2页
    2018版高中英语(人教版)必修4同步练习题:Unit 5 学业分层测评13第3页
    还剩5页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    2021学年Unit 5 Theme parks课时作业

    展开

    这是一份2021学年Unit 5 Theme parks课时作业,共8页。
    学业分层测评(十三).单句语法填空1The organization has a ________ (center) office in New York.2I have a ________ (various) of books at home.3They often sing for their own ________ (amuse)4Beijing is famous ________ its places of historic interest.5The television has little ________ (attract) for me.6I think these  interesting old customs should ________ (preserve)7This river is ten times the ________ (long) of that river.8His style was ________ (model) after  Shakespeare.9The content is the same________ book you choose.10It is no wonder ________ the children love to visit the farm.【答案】 1.central 2.variety 3.amusement4for 5.attraction 6.be preserved 7.length8modelled 9.whichever 10.that.单句改错1The cartoons make the children amusing._________________________________________________________________2Lu Xun is famous for a writer._________________________________________________________________3His mother is our maths teacher.There is no wonder that she knows us so well._________________________________________________________________4She is followed by that person where she goes._________________________________________________________________5The beauty of Zhang Daqian's works is not more than words can describe._________________________________________________________________【答案】 1.amusingamused 2.foras 3ThereIt 4.wherewherever 5.去掉not  .阅读理解Sea Life Melbourne Aquarium (水族馆)The all­new Sea Life Melbourne Aquariumsituated in the heart of Melbourne's CBDis one of Victoria's leading visitor attractions and an unforgettable outing for the whole family.Having 12 amazing zones of discoverySea Life Melbourne Aquarium is the very place that you cannot miss when you visit the city. * Opening TimesSea Life  Melbourne Aquarium is open from 930 am.until 600 pm.every day of the yearincluding public holidays.Last admission is at 500 pm.one hour before closing. * Location (位置)Sea Life Melbourne Aquarium is located on the corner of Flinders Street and King StreetMelbourne.It is situated on the Yarra River, opposite Crown Entertainment Complex. * Getting to Sea Life Melbourne AquariumTrainThe Sea Life Melbourne Aquarium train stop is located on the free City Circle Tram route (公交线路)and also routes 70 and 75.City Circle trams run every 10 minutes in both directions.Shuttle BusThe Sea Life Melbourne Aquarium is a free bus service, stopping at key tourist attractions in and around the City.Running dailyevery 15 minutes from 1000 am.to 400 pm.Car ParkingWhile there is no public car parking at Sea Life Melbourne Aquarium, there are  several public car parking lots available only a short walk away. * Wheelchair AccessSea Life Melbourne Aquarium provides people in wheelchairs with full access to all 12 zones.Each floor also has wheelchair accessible toilets.* TermsTickets will be emailed to you immediately after purchase or you can download and print your ticket once payment has been accepted.Please print out all tickets purchased and present at the front entrance of Sea Life Melbourne Aquarium.No ticketno entry!【语篇解读】 本文主要介绍了墨尔本海洋水族馆的基本情况。比如:开放时间、地理位置、交通方式等。1Sea Life Melbourne Aquarium ________.Ais located at the center of the CBD in the cityBhas 12 most attractive places in MelbourneCadmits visitors from 930 am.until 600 pm.Dis beside Crown Entertainment Complex【解析】 细节理解题。从文章第一句话The all­new Sea Life Melbourne Aquariumsituated in the heart of Melbourne's CBD可知。【答案】 A2Getting to Sea Life Melbourne Aquariumvisitors can take ________.Atrains from Southern Cross Train StationBshuttle buses around the train stationCboats across the Yarra RiverDeither tram route 70 or 75【解析】 细节理解题。由文中...and also routes 70 and 75可知。【答案】 D3Sea Life Melbourne Aquarium offers visitors ________.Afree car parkingBwheelchair accessCInternet connectionDtransportation service【解析】 细节理解题。由倒数第二段中Sea Life Melbourne  Aquarium provides people in wheelchairs with full access to all 12 zones.可知应选B【答案】 B4Tickets to Sea Life Melbourne Aquarium ________.Aare free to all visitorsBcan be purchased by emailCare checked at the entranceDcan be printed at the ticket office【解析】 推理判断题。由最后一段的Please print out all tickets purchased and present at the front entrance of Sea Life Melbourne Aquarium.No ticketno entry!可知答案选C项。【答案】 C.完形填空 导学号:10642038The students were having a lively discussion about hobby.How can you tell how old the arrowheads (箭头) are Marcel asked.I have books to help me __1__ them Dean explained.I've found some that are about 8,000 years oldEyebrows (眉毛) raised all around the __2__.The hobby seems to have __3__ you allMs.Brady said.Can I __4__ hands for those who'd like to take a field trip to __5__ arrowheadsEvery student raised his or her hand.Very __6__ Ms.Brady said.“I'll get in touch with a farmer friend of mine to see __7__ we can pay his field a visit to seek arrowheads.”__8__ filled the room.LuckilyMs.Brady's friend had given __9__ to the students to use his field as their dig site.Three days of rain had washed the earthwhich meant that the arrowheads would be __10__ to find.On the way to the farmDean __11__ that nearly all arrowheads are made of flint (火石)He described how to __12__ them shining in the mud.All morning long, the kids walked up and down the field.But Dean didn't __13__ his friends in the hunt.__14__he stood at the edge of the dig sitehelping his classmates tell their finds.Is this anythingAbbie askedholding out her __15__.Dean took a close look.“It's just a __16__.”They weren't all rocks__17__.By the time Ms.Brady served __18__both Ben and Nancy had found arrowheads about 1,000 years old.While they ate their boxed mealsMs.Brady told how her friend's __19__ was only a few miles from a large flint deposit (矿床)Ancient peopleshe saidhad traveled long distances to __20__ the flint because they all needed it for their arrowheads  so they could hunt animals.【语篇解读】 本文是记叙文。文章描写了一次特别的实地考察课:学生们到一个农场去发掘古人留下的箭头。1A.collect       BrecognizeCremember Dprotect【解析】 根据下文Dean帮助同学们辨别发现的东西可知,是书籍教会Dean识别箭头,辨认出(recognize)它们的年代。【答案】 B2A.town BclassroomCschool Dyard【解析】 由文中出现的The studentsthe room等可知,学生们在教室(classroom)里讨论。【答案】 B3A.satisfied BworriedCsurprised Dinterested【解析】 由上文的Eyebrows(眉毛) raised以及下文同学们去农场探索的语境可知,全班同学都对找箭头这个爱好感兴趣(interested)【答案】 D4A.shake BwaveCsee Dtake【解析】 由下文的Every student raised his or her hand可知,老师想看看有多少学生举手。【答案】 C5A.look for Blook afterClook at Dlook into【解析】 由下文的a visit to seek arrowheads可知,这次实地考察的目的是寻找(look for)箭头。【答案】 A6A.good BsorryCstrange Dclear【解析】 学生都举手表示愿意参加这次实地考察,因此老师说:非常好【答案】 A7A.that BhowCwhy Dif【解析】 老师想要联系她的农场主朋友看他们是否(if)可以到他的农场去考察。【答案】 D8A.Noises BCheersCLove DSunshine【解析】 听说老师准备组织实地考察,学生们应该很兴奋,因此屋子里充满了欢呼声(Cheers)【答案】 B9A.instruction BinformationCpermission Dpreparation【解析】 Luckily以及下文学生们到达了农场找箭头可知老师的农场朋友给出了允许(permission)的答复。【答案】 C10A.less likely Bmore dangerousCsafer Deasier【解析】 Three days of rain had washed the earth可知三天的雨水冲刷过地面那么箭头应该更容易(easier)被找到。【答案】 D11A.explained BlearnedCguessed Ddoubted【解析】 见下题解析。【答案】 A12A.discover BuseCthrow Ddescribe【解析】 因为Dean了解箭头,故他是向同学们讲解(explained)箭头的知识,并告诉了大家如何发现(discover)箭头。【答案】 A13A.pass BvisitCjoin Dleave【解析】 见下题解析。【答案】 C14A.Besides BThereforeCThen DInstead【解析】 he stood at the edge of the dig sitehelping his classmates tell their finds可知,Dean站在发掘场地边上,帮助同学们鉴别他们找到的东西。可见,他没有加入(join)到朋友们的发掘队伍中去,而是(Instead)帮他们鉴别箭头。【答案】 D15A.tool BhatCbook Dhand【解析】 Is this anything可知,AbbieDean鉴别她找到的东西。Abbie应该是伸着(hand),让Dean看她手里的东西。【答案】 D16A.rock BhobbyChunt Dstory【解析】 由下文的They weren't all rocks可知。【答案】 A17A.either BthoughCagain Dstill【解析】 both Ben and Nancy had found arrowheads about 1,000 years old可知,学生们各有收获,找到的并不都是石头。此处语意有转折,故选though,表示但是【答案】 B18A.money BlunchCenergy Dwater【解析】 由倒数第五段的All morning long可知,学生们找了一上午箭头,老师开始准备学生们的午餐(lunch)【答案】 B19A.school BcompanyCfarm Dvillage【解析】 由上文的farmer friend...his field可知此处应选farm【答案】 C20A.sell BstudyCdig Dfix【解析】 because they...hunt animals可知古代的人们需要用火石制成箭头这样他们就可以狩猎了。距离这个农场不远处就是一个火石矿床,那么古人应该是长途跋涉来此挖掘(dig)火石。【答案】 C 

    相关试卷

    人教版 (新课标)必修3&4Unit 5 Theme parks一课一练:

    这是一份人教版 (新课标)必修3&4Unit 5 Theme parks一课一练,共6页。

    人教版 (新课标)必修3&4Unit 4 Body language同步练习题:

    这是一份人教版 (新课标)必修3&4Unit 4 Body language同步练习题,共6页。

    高中英语人教版 (新课标)必修3&4Unit 5 Theme parks巩固练习:

    这是一份高中英语人教版 (新课标)必修3&4Unit 5 Theme parks巩固练习,共7页。

    文档详情页底部广告位
    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map