初中英语外研版 (新标准)七年级上册Unit 3 Language in use.课时训练-试卷下载-教习网
终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    英语朗读宝
    Module 9 第5课时(Unit 3)测试卷第1页
    还剩2页未读, 继续阅读
    下载需要5学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    初中英语外研版 (新标准)七年级上册Unit 3 Language in use.课时训练

    展开

    这是一份初中英语外研版 (新标准)七年级上册Unit 3 Language in use.课时训练,共3页。试卷主要包含了 我妈妈正在房间里看电视, 他正在打扫房间, 你姐姐正在打电话吗?, 那些学生现在正在做什么?, 他正在客厅里看报纸等内容,欢迎下载使用。


    Module 9 5课时(Unit 3)测试卷

    测试时间:15分钟

    I. 根据汉语意思翻译句子

    1. 我妈妈正在房间里看电视。

    __________________________________________

    2. 他正在打扫房间。

    __________________________________________

    3. 你姐姐正在打电话吗?

    __________________________________________

    4. 那些学生现在正在做什么?

    __________________________________________

    5. 他正在客厅里看报纸。

    __________________________________________

    II. 阅读理解

        Im Jack. At 9:30, my parents and I are driving a car to my grandparents’ home. Today is the Dragon Boat Festival. Everyone wants to be with his or her family this day.

        At 10:40, in my grandparents’ home, my grandfather and grandmother are making zongzi. They are happy to see us visit them.

        At 11:30, Im sitting in the yard (院子) with my grandparents and cousin. My father and uncle are helping my mother and aunt cook lunch. They are preparing some chicken, fish and fruit. How delicious the food is!

        At 12:15, we are sitting at the table. Before lunch, we say something good to my grandparents. We wish them to live a happy and healthy life. They are so happy to hear that.

        At 13:10, my mother and aunt are doing the dishes. My father and uncle are watching a basketball game on TV. My grandparents are talking with my cousin and me. We really have fun. It’s so good to be with our family.

    1. What are Jacks grandparents making?

    A. Soup.        B. Fish.     C. Zongzi.      D. Mooncakes.

     

    2. When may Jacks uncle get to his grandparents’ home?

    A. At twenty past eleven.     B. At a quarter to twelve.

    C. At half past twelve.     D. At twelve o’clock.

    3. They can’t eat _______.

    A. fish      B. chicken    C. zongzi         D. salad

    4. Who is talking with Jack and his cousin at 13:10?

    A. Jacks parents.    B. Jacks uncle and aunt.    

    C. Jacks father and uncle.    D. Jacks grandparents.

    5. Which of the following statements is TRUE?

    A. Jack goes to his grandparents’ home by bus.

    B. At 10:40, Jacks father is reading in the living room.

    C. Jacks grandmother is washing the dishes at 13:10.

    D. Jack has a good time that day.

    III. 书面表达

        现在是星期早上点,你的朋友们正在不同的地方做不同的事情。请根据下面的提示,写一篇短文描述们的活动。

    Who

    Where

    What

    Ben

    park

    taking photos

    Linda

    shop

    shopping

    Bill

    playground

    playing football

    Bob

    library

    reading a book

    Ann

    her friend’s house

    playing games

    要求:1. 内容可以适当发挥2. 60左右。

    ______________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________

    ______________________________________________________________________

    I. 答案 1. My mother is watching TV in the room. 

    2. He is cleaning the room.

    3. Is your sister talking on the phone?

    4. What are the students doing now?

    5. He is reading a newspaper in the living room.

    II. 答案 [语篇解读]本文作者Jack讲述了他和家人一起在祖父母家聚会时的情形。

    1. C  细节理解题。根据第二段中的my grandfather and grandmother are making zongzi可知,Jack的祖父母正在包粽子,故答案为C

    2. A  推理判断题。根据第三段中的At 11:30My father and uncle are helping my mother and aunt cook lunch.可知,Jack的爸爸和叔叔11点半正在帮他的妈妈和婶婶做午餐,由此可推断,Jack的叔叔是在11:30之前到祖父母家的,选项A符合题意。

    3. D  推理判断题。根据第三段中的They are preparing some chicken, fish and fruit.可知,没有提到的食物是沙拉,故答案为D

    4. D  细节理解题。根据最后一段中的My grandparents are talking with my cousin and me.可知答案为D

    5. D  推理判断题。根据最后一段中的We really have fun. Its so good to be with our family.可知,Jack那天很开心,故选项D是正确的描述。

    III. 答案 One possible version:

        It’s 9:00 am on Sunday. Where are my friends? What are they doing?

    I have five friends. They are Ben, Linda, Bill, Bob and Ann. Ben is taking photos in the park. Linda is shopping in a shop now. Bill is good at sports. He is playing football in the playground at the moment. Bob likes reading. Now he is reading a book in the library. Ann is in her friend’s house. She is playing games with her friend now.

     

    英语朗读宝
    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单
        欢迎来到教习网
        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        使用学贝下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        返回
        顶部
        Baidu
        map