年终活动
搜索
    上传资料 赚现金
    英语朗读宝

    Unit 1 Natureinthebalance 课时分层作业(二) 含解析 高中英语新牛津译林版必修第三册(2022年) 练习

    Unit 1 Natureinthebalance 课时分层作业(二) 含解析 高中英语新牛津译林版必修第三册(2022年)第1页
    Unit 1 Natureinthebalance 课时分层作业(二) 含解析 高中英语新牛津译林版必修第三册(2022年)第2页
    还剩2页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    Unit 1 Natureinthebalance 课时分层作业(二) 含解析 高中英语新牛津译林版必修第三册(2022年) 练习

    展开

    这是一份Unit 1 Natureinthebalance 课时分层作业(二) 含解析 高中英语新牛津译林版必修第三册(2022年),共4页。
    Unit 1 Nature in the balance .单句语法填空1Although told (tell) many timesshe still made the same mistake.2He doesn't get up early as he used to3If necessarywe shall send a telegram home.4One dayhe came up with an idea that he would pluck up all of his crop a few inches.He did so the next day.5Film has a much shorter historyespecially when compared (compare) to such art forms as music and painting.6Her parents wouldn't allow her to go to the partybut she still hopes to7Make (make) good use of learning resources such as the website and libraryand you will make great progress.8You can't imagine what difficulty we had walking home in the snowstorm.9Such knowledge is still useful when applied (apply) to similar situations in other countries.10Though I'm not a volunteer any moreI used to be (be) and I've done some voluntary work with my friends..完形填空There was once a bat(蝙蝠) who thought it was just a terrible amount of effort to go out and catch flies.He was a lover of   1  One daywhen he happened to look through a windowhe saw a bird in its  2  who was given all its food and water  3   having to do anything at all.The bat decided to become a child's   4  .So the bat  5  his all old habits.He got up in the early morning to fly to parks so he could be found by some children who might  6  him as a pet.Howeveras bats aren't attractive, the children paid him little attention.The bat decided to   7  his appearance.He stuck lots of feathers to his body.  8  he met a little boy who was so short­sighted that this   9  black little bird's funny appearance didn't really matter.The bat was   10  in his cage.There he felt like the   11  of all batsand certainly the cleverest.But that feeling lasted only up to the time he started feeling   12  When he wanted to eatthere were no flies for himonly plenty of birdseed and cereal he didn't like at all.Finallythe bat chose to die from hunger and   13   to eat that bird food.Some days laterthe bat managed to   14  the cage and return home.He was so  15  that he didn't tell anyone what had happened.【语篇解读】 本文是一篇记叙文。主要讲述了一只想当宠物的蝙蝠的故事。1Apeace    BnatureCcomfort DtroubleC [由蝙蝠认为出去找食物是件很辛苦的事和它羡慕笼中鸟的生活可知这只蝙蝠贪图安逸(comfort)”]2Acage BhouseCroom DforestA [由下文的“in his cage”可知。]3Awith BbyCwithout DforC [笼中鸟不用(without)”做任何事就可以得到食物和水。]4Apet BfriendCowner DtoyA [由下文的“who might________him as a pet”可知蝙蝠想成为小孩的宠物(pet)]5Aloved BchangedCformed DfinishedB [蝙蝠本是夜间活动的动物根据下文的“He got up in the early morning to fly to parks”可知蝙蝠改变(changed)”了原有的生活习惯。]6Ateach BkeepCsell DbuyB [“as a pet”可知小孩也许会把蝙蝠当宠物来饲养(keep)”]7Acover BsaveCimprove DforgetC [由下文的“He stuck lots of feathers to his body.”可知蝙蝠决定改善(improve)”它的外表。]8AUsually BSadlyCLuckily DHopelesslyC [蝙蝠被一个小男孩饲养由此可知是幸运地(Luckily)”]9Awell­known Bstrange­lookingChard­working Dkind­heartedB [“funny appearance”可知沾满羽毛的蝙蝠外表很奇怪(strange­looking)”]10Aangry Bhappy Cinterested DtiredB [当上宠物的蝙蝠自然在笼子里很高兴(happy)”]11Arichest BoldestCbest DfunniestC [由下文的“certainly the cleverest”可知这只蝙蝠认为它是蝙蝠里最棒和最聪明的。]12Alonely BhotChungry DsleepyC [由下文的no flies...only plenty of birdseed and cereal”可知蝙蝠饿(hungry)”了。]13Arefused BaskedCtried DrememberedA [由上文的“chose to die from hunger”可知不喜欢鸟食的蝙蝠拒绝(refused)”吃鸟食。]14Ago into Bescape fromCset up Dclean upB [由下文的“return home”可知蝙蝠设法逃离(escape from)”了笼子。]15Aashamed BexcitedCpleased DworriedA [由下文的“he didn't tell anyone what had happened”可知蝙蝠对它的经历感到很羞愧(ashamed)”].语法填空Nowadaysit seems that many people are increasingly inclined to eat a plant­based diet and leave out animal 1.________ (product)For meat loversa new study has found a link 2.________ how much meat a person eats and an increased risk of premature death.According to research 3.________ (publish)in the American Journal of Clinical Nutritionpeople who ate more red meat or processed meat in their diet had a 4.________ (high)chance of dying from a long­lasting disease.The new research looked at data from the Kuopio Ischaemic Heart Disease Risk Factor Study5.________ ongoing study that's tracking risk factors for cardiovascular(心血管的)disease among middle­aged men from eastern Finland.The study population 6.________(make)up of 2641 Finnish men between the ages of 42 and 60 when the study began between 1984 and 1989.Researchers followed up the condition of the men after 20 years1225 of them had died.Those 7.       ate seven ounces or more of red or processed meat daily—or got the 8.________(major)of their protein from meat—had a 23 percent higher risk of premature deathaccording to Science Daily.This isn't 9.________ (actual)the first strike against red or processed meatRed or processed meat can increase your chances of 10.________(get)this disease.【语篇解读】 一项新的研究表明吃较多红肉或加工过的肉类的人过早死亡的风险较高。1products [考查名词的单复数。此处表示动物制品包括很多种类表示复数概念product应为可数名词故用其复数形式。]2between [考查介词。根据语境并结合空前的link以及该句中的and可知此处表示一个人吃肉的多少与过早死亡的风险增加之间的联系此处应是考查“between...and...”固定搭配故填between]3published [考查过去分词。分析句子结构可知空处与research为逻辑上的动宾关系故应用其过去分词形式作后置定语。]4higher [考查形容词的比较级。根据本句中的“who ate more red meat or processed meat”以及“chance of dying from a long­lasting disease”和语境可知此处表示比较的含义,需用形容词的比较级形式。]5an [考查冠词。分析句子结构可知________ ongoing study”作同位语解释说明“the Kuopio Ischaemic Heart Disease Risk Factor Study”表示一项持续的研究应用不定冠词修饰而且ongoing的发音以元音音素开头故填an]6was made [考查动词的时态、语态和主谓一致。此处作谓语且与主语之间为被动关系需用被动语态;根据句中的“between 1984 and 1989”可知此处应用一般过去时;且主语The study population表示单数概念故填was made]7who/that [考查定语从句的关系词。此处引导定语从句修饰先行词Those指人故用whothat引导该定语从句。]8majority [考查词性转换。该空前有the后有介词of且此处表示大部分因此需用名词majority]9actually [考查副词。此处修饰be动词需用副词形式。]10getting [考查动名词。of是介词因此此处应用动名词形式作宾语。]  

    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map