终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    高考英语一轮复习课后达标 unit 23 conflict含答案 试卷
    立即下载
    加入资料篮
    高考英语一轮复习课后达标 unit 23 conflict含答案 试卷01
    高考英语一轮复习课后达标 unit 23 conflict含答案 试卷02
    高考英语一轮复习课后达标 unit 23 conflict含答案 试卷03
    还剩9页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    高考英语一轮复习课后达标 unit 23 conflict含答案

    展开
    这是一份高考英语一轮复习课后达标 unit 23 conflict含答案,共12页。试卷主要包含了________, Its gal is 1等内容,欢迎下载使用。

     

    课时练1 2篇阅读+1篇完形

     阅读理解

    A

    (2020· 新疆维吾尔自治区适应性检测) Super­storm Sandy slammed into the eastern United States a few years ago. The wind­driven water caused a lot of flooding, especially in the regions subway system. Now two teens have invented a device that could help prevent future subway floods.

    In New York City alone, Super­storm Sandy caused an estimated $19 billion in damage. Much of the flood­waters entered the subway system through its ventilation grates (通风栅). Those metal grills usually lie at ground level. When the system is shut down ahead of a flood, engineers try to cover those grates with plywood (胶合板) and sandbags. But the flooding often washes away those measures, which allows water to flow into the tunnels. Raising those grates even a tiny bit above ground level would cost a lot of money. Other ideas have included building tall chimneys around the holes. That would raise the grates and cost a lot of money, too.

    Kyle and Raymond came up with a different, less expensive idea. They designed a metal grate with a built­in, adjustable cover. When trains are running, one part of the grate slides open to bring in fresh air. But when the system is shut down, that part can be slid shut to completely block the grate.

    Their grate is the same size as the grates used now. So, it would be simple, they say, to lift out the old grate and drop in a replacement. Their design includes tamper­proof features, which can prevent operation mistakes. They make sure that people dont intentionally shut off airflow during normal conditions. For people with the proper key, it would only take a minute or two to close the grate ahead of a flood.

    【解题导语】 本文主要讲述了几年前超级风暴Sandy猛烈袭击美国东部造成了洪水灾害当地的地铁被洪水淹没。为防止地铁再次被洪水淹没两位少年发明了一种装置。

    1.Whats the second paragraph mainly about?

    A.The steps to operate grates.

    B.The measures to prevent flood.

    C.The function of plywood and sandbags.

    D.The disadvantage of present subway system.

    D 解析:段落大意题。根据第二段第一句可知据估计超级风暴Sandy仅在纽约市就造成了价值190亿美元的损失。文章接下来分析了超级风暴造成的洪水淹没地铁的原因:目前的地铁系统存在很大的弊端。故选D。

    2.Which of the following words best describes the two teens new invention?

    A.Costly.        B.Time­saving.

    C.Practical.   D.Conventional.

    C 解析:推理判断题。根据最后一段第一、二句Their grate is the same size as the grates used now. So, it would be simple, they say, to lift out the old grate and drop in a replacement.可知他们使用的栅栏和现在使用的栅栏大小一样所以他们说这会很容易就可以把旧的栅栏取出来并放入一个替换栅栏;再结合最后一段最后一句可推知新的栅栏操作起来也很方便。故选C。

    3.Whats the purpose of designing the tamper­proof feature?

    A.To replace the old grate correctly.

    B.To close the grate ahead of a flood.

    C.To ensure airflow in normal conditions.

    D.To stop the train speeding up unexpectedly.

    C 解析:细节理解题。根据最后一段第三、四句可知设计干预防护的特点可以阻止操作失误有了干预防护他们确保人们不会有意地在正常情况下关掉空气流通的功能故选C。

    4.Where does the text most probably come from?

    A.A news report.

    B.An adventurous story.

    C.An introduction to new equipment.

    D.A guidebook to making grates.

    A 解析:文章出处题。通读全文可知本文主要讲述了两位少年发明了一种成本较低、实用的地铁防洪装置以及该装置的特点和优势应该属于新闻报道类文章故选A。

    B

    (2020·合肥高三调研)While elephants born without tusks(长牙) are not unheard of, they normally form just 2 to 6 percent of the population. However, that is not the case at Mozambiques Gorongosa National Park, where an astonishing 33 percent of female elephants born after the countrys conflict ended in 1992 are tuskless. While that may appear to be just a coincidence, Joyce Poole, an elephant behavior expert, has another theory. The researcher thinks we may be witnessing unnatural evolution of the species due to the constant hunting of elephants for valuable ivories.

    Poole says before the countrys 15­year­long conflict, the park was home to over 4,000 elephants. However, by the time the conflict ended in 1992, about 90 percent of them had been killed for ivories to get money. Of the less than 200 survivors, over 50 percent of adult females had no tusks. Therefore, it is not surprising that the parks tuskless elephant population has grown greatly.

    This is not the first time researchers have observed a great change in the population of elephants. At Zambias South Luangwa National Park and Lupande Game Management Area, areas which were heavily hunted in the 1970s and 1980s, 35% of elephants of 25 years old or older and 13% of those younger than 25 are now without tusks. A 2008 study published in the African Journal of Ecology found that the number of tuskless females at the Ruaha National Park in Tanzania went from 10.5 percent in 1969 to almost 40 percent in 1989, largely due to illegal hunting for ivories.

    The recent ban on ivories in both the US and China should help get rid of, or at least reduce, elephant hunting. However, scientists are not sure how long it will take for elephants with a higher rate of tuskless females to change the__trend

    【解题导语】 本文是一篇说明文。在1992年在莫桑比克的Gorongosa国家公园有33%的雌象生来就没有长牙大象行为专家认为这是人们为了获得珍贵的象牙而对大象进行持续不断的猎杀而造成的非自然的进化。

    5.What is the probable cause of the phenomenon mentioned in Paragraph 1?

    A.Illegal hunting.   B.Constant farming.

    C.A pure coincidence.   D.Natural evolution.

    A 解析:细节理解题。根据第一段尾句“The researcher thinks we may be witnessing unnatural evolution of the species due to the constant hunting of elephants for valuable ivories.”可知这位研究人员认为由于持续不断地猎杀大象以获取珍贵的象牙我们可能正在目睹物种的非自然进化。据此可知第一段中提到的现象的可能原因是非法猎杀故A项正确。

    6.Why did people kill so many elephants during the conflict in Mozambique?

    A.To get money by selling ivories.

    B.To develop new decorations.

    CTo provide food for local people.

    D.To make ivory products.

    A 解析:细节理解题。根据第二段第二句“However, by the time the conflict ended in 1992, about 90 percent of them had been killed for ivories to get money.可知然而在1992年内战结束时有大约90%的大象因象牙被猎杀,从而获得钱。据此可知,人们猎杀大象是为了通过销售象牙来获得钱,故A项正确。

    7.Which of the following had the earliest record on tuskless elephants?

    A.Gorongosa National Park.

    B.South Luangwa National Park.

    C.Ruaha National Park.

    D.Lupande Game Management Area.

    C 解析:细节理解题。根据第一段的第二句可知在1992年内战结束时莫桑比克的Gorongosa国家公园有33%的雌象生来无长牙;根据第三段尾句“A 2008 study published in the African Journal of Ecology found that the number of tuskless females at the Ruaha National Park in Tanzania went from 10.5 percent in 1969 to almost 40 percent in 1989, largely due to illegal hunting for ivories.可知Ruaha国家公园在1969年有10.5%的无长牙雌象到1989年时有大约40%的无长牙雌象;据此可知Ruaha国家公园是最早记录无长牙雌象的地区故C项正确。

    8.What does the underlined phrase the trend in the last paragraph refer to?

    A.Elephants facing greater danger.

    B.Elephants growing more slowly.

    C.Fewer female elephants staying alive.

    D.More female elephants being tuskless.

    D 解析:推理判断题。根据尾段第一句“The recent ban on ivories in both the US and China should help get rid of, or at least reduce, elephant hunting.可知最近美国和中国都颁布了象牙禁令这应该有助于消除或至少减少对大象的猎杀;结合该段第二句“However, scientists are not sure how long it will take for elephants with a higher rate of tuskless females to change the__trend可知科学家们并不确定对拥有较高比例无长牙雌象的大象们来说需要多长时间才能改变这种趋势。据此可推知画线词指代“更多的雌象无长牙”这一趋势故D项正确。

     完形填空

    (2020·郑州高三第二次质量预测)My father was born in a small town in the US. He wasn’t sure what he wanted from __1__, but something told him to __2__ and begin a new adventure.

    He began that adventure traveling to cities in the US before going on to Australia, New Zealand and the Philippines. He took my mother and us three daughters with him and went wherever the road __3__ him.

    Its easy to feel __4__ when you’re on the road. We made lots of new friends on our trip—most of them are mechanics, since we often __5__ hours in repair shops. But that was a way much __6__ than sitting by the roadside while waiting for the engine to __7__ when it was 40℃ outside.

    Getting along well sometimes seemed __8__. There were always a lot of __9__, especially among us back seat passengers about who had to __10__ in the middle. But even if it was hard, we learned a lot about __11__. When we were traveling in the Philippines, we drove to Quezon City one day. It should have been an hours drive but was nearly three thanks to bad roads and __12__ traffic. “Did you put our suitcases in the car?” my father asked my mother as we arrived there. From the back seat, we saw her __13__ turn toward my father. “No she said. I thought you did. That was how a seven­hour car trip turned into a 16­hour one, which was mostly spent in __14__

    On occasions like that, we had to learn to let go of our anger because we were __15__ in a rolling box with the same people for the rest of the __16__. Even if I sometimes felt like opening the car door and __17__ one of my sisters out, I kept my feelings to myself.

    This is why road trips were like __18__ universities to us. We __19__ our PhDs(博士学位) in how to get along with other people just by traveling in our old car.

    If we were __20__ given a second chance at life, we would do it all over again. Only this time would I put the suitcases in the car myself.

    【解题导语】 本文是一篇夹叙夹议文。小时候“我”随父母以及“我”的姐妹开车旅行在此过程中“我们”学会了忍让以及和别人相处。这个颠簸的旅程是一所移动的大学让“我”受益匪浅。

    1.A.move   B.life

    C.experience   D.belief

    B 解析:根据上文可知我”的父亲出生在美国的一个小镇上;结合该句中的“He wasn’t sure what he wanted”以及下文叙述的他带着全家开车旅行可推知,那时他不确定想从生活中得到些什么,故B项正确。

    2.A.live up   B.struggle on

    C.get out   D.walk around

    C 解析:根据该句中的“begin a new adventure”可推知他得到启示要他走出去去开启新的冒险经历。C项意为“离开从……出来”故C项正确;B项意为“勉强维持”。

    3.A.took   B.drove

    C.served   D.controlled

    A 解析:根据该句中的“wherever the road”并结合语境可知他带着妈妈和“我们”这三个女儿沿路旅行。A项表示“带去引领”符合语境故A项正确。

    4.A.anxious   B.upset

    C.helpless   D.lonely

    D 解析:根据该句中的“when you’re on the road”和下文介绍的沿路交朋友可推知当在路上时很容易感到孤独(lonely)。

    5.A.wasted   B.worked

    C.spent   D.chatted

    C 解析:根据语境可知由于“我们”经常花费几个小时在修理店所以“我们”交的朋友大部分是修理工。

    6.A.better   B.easier

    C.safer   D.cleverer

    A 解析:由于外面的温度达到40摄氏度所以去修理店要比坐在马路边等候好得多。

    7.A.break down   B.cool off

    C.clear up   D.turn over

    B 解析:根据该句中的“when it was 40℃ outside”可知外面气温高达40摄氏度;据此可推知该处指等待发动机冷却下来;B项意为“使冷却下来”。故B项正确。A项意为“出故障”C项意为“清理”D项意为“翻转”都与语境不符。

    8.A.available   B.alternative

    C.necessary   D.impossible

    D 解析:根据下文中的“it was hard”并结合语境可知有时友好相处似乎是不可能的(impossible)。

    9.A.arguments   B.fights

    C.embarrassments   D.amusements

    A 解析:根据空后的“especially among us...in the middle”可知我们”之间总是有很多争吵(arguments)尤其是关于后座的“我们”谁坐(sit)在中间时。

    10.A.settle   B.rest

    C.sit   D.watch

    C 解析:参见上题解析。

    11.A.sharing   B.respect

    C.communication   D.tolerance

    D 解析:根据该句中的“But”表达的语境可知尽管这很难解决但是“我们”学会了忍耐(tolerance)。

    12.A.light   B.heavy

    C.local   D.fast

    B 解析:根据该句中的“It should have been an hour’s drive but was nearly three”可知本可以在一小时就完成的路程我们”却花了将近三个小时。据此可推知这里道路较差交通拥堵故B项正确。

    13.A.suddenly   B.sensitively

    C.calmly   D.slowly

    D 解析:根据语境可知我们”在后座看到母亲慢慢地转过头对父亲说:“没有我还以为你放了”。

    14.A.silence   B.vain

    C.panic   D.disappointment

    A 解析:根据上文可知母亲忘记将手提箱放进车里;结合该句和下文中的“we had to learn to let go of our anger”可知我们”学会了控制自己的怒气这个七小时的行程最终变成了十六小时的行程我们大部分的时间都在沉默。

    15.A.buried   B.crazy

    C.stuck   D.impatient

    C 解析:根据语境可知在像上文提到的情况下我们”必须控制自己的怒气因为在接下来的旅程(journey)里“我们”和相同的人一起被困在(stuck)车里。

    16.A.holiday   B.journey

    C.exploration   D.march

    B 解析:参见上题解析。

    17.A.dragging   B.pushing

    C.helping   D.sending

    B 解析:根据该句中的“I kept my feelings to myself”可知我”控制住了自己的情绪。据此可推知此处表示有时“我”想要打开车门将“我”的一个姐妹推出车外。B项意为“推”故B项正确。

    18.A.unusual   B.common

    C.free   D.mobile

    D 解析:根据该句中的“road trips”以及下文中的“We ______ our PhDs(博士学位)”可知对于“我们”来说公路旅行就如可移动的(mobile)大学。

    19.A.earned   B.expected

    C.missed   D.valued

    A 解析:根据语境可知就在这辆旧汽车里我们”获得了如何和他人相处的博士学位。A项意为获得,赢得,故A项正确。

    20.A.somewhere   B.anytime

    C.somehow   Danyway

    C 解析:根据语境可知如果“我们”能以某种方式在人生中获得第二次机会的话我们”还会去旅行。C项意为“以某种方式”故C项正确。

    课时练2 2篇阅读+1篇七选五+

    1篇语法填空

     阅读理解

    A

    (2020·合肥第一次质检)We can have video chat with astronauts aboard the International Space Station and watch live footage from the frozen heights of a mountain. But communicating with a submarine(潜艇) or a diver is not so easy. The lack of practical methods for sharing data between underwater and airborne(空气传播的) devices has long been a frustration for scientists. The difficulty stems from the fact that radio signals work perfectly in air travel but poorly in water. Sonar signals used by underwater sensors reflect off the surface of water rather than reaching the air.

    Now, researchers at MIT have developed a method with the potential to revolutionize underwater communication. What weve shown is that its actually feasible to communicate from underwater to the air, says Fadel Adib, a professor at MITs Media Lab, who led the research.

    The MIT researchers designed a system that uses an underwater machine to send sonar signals to the surface, making vibrations(震动) corresponding to the 1s and 0s of the data. A surface receiver then reads and decodes these tiny vibrations. The researchers call the system TARF. “It has any number of potential real­world uses Adib says. “It could be used to find downed planes underwater by reading signals from sonar devices in a plane’s black box and it could allow submarines to communicate with the surface.”

    Right now the technology is low­resolution. The initial study was conducted in the MIT swimming pool at maximum depths of around 11 or 12 feet. The next steps for the researchers are to see if TARF is workable at much greater depths and under varying conditions—high waves, storms, schools of fish. They also want to see if they can make the technology work in the other direction—air to water. If the technology proves successful in real­world conditions, expect texting while diving to be the latest underwater fashion.

    【解题导语】 本文是一篇说明文主要介绍了一项麻省理工学院的科学家发明的从水下与地面上的人进行通信的技术。

    1.What does the author mainly talk about in Paragraph 1?

    A.The future of video chat underwater and in air.

    B.The frustrations of developing underwater devices.

    C.The difficulty of communication from water to air.

    D.The current situation of communicating with a submarine.

    C 解析:段落大意题。通读第一段的内容可知该段主要讲的是从水下与地面的人进行通信非常困难,故选C。

    2.What does the underlined word feasible mean?

    A.Achievable.        B.Convenient.

    C.Changeable.   D.Alternative.

    A 解析:词义猜测题。根据第二段第一句“Now, researchers at MIT have developed...underwater communication.可知麻省理工学院的研究人员发明了一种可能改变水下通信的方法使从水下与地面上的人进行沟通成为可能故A项“可实现的”与画线词意思最相近。故选A。

    3.What do we know about TARF?

    A.It is widely used to find downed planes.

    B.It can work well at great depths underwater.

    C.It is an underwater machine that sends signals.

    D.It can send, receive and read signals from underwater.

    D 解析:推理判断题。文章第三段详细讲述了TARF系统的工作原理:该系统使用一个水下机器向水面发送声呐信号对0到1秒的数据产生震动然后水面接收器读取并对这些微小的震动进行重新编码这样可以从水下与地面上的人进行通信。故选D。

    4.What is the best title for the text?

    A.The Real­world Uses of Sonar Technology

    B.Full Water­to­air Communication Closer to Reality

    C.A Breakthrough in the Application of Video Chat

    D.TARF Becoming a New Means of Communication

    B 解析:标题归纳题。通读全文可知本文主要介绍了科学家发明的一种从水下与地面上的人进行通信联系的系统研究人员将会把它投入到真实的状况下进行验证因此B项最适合作本文标题。

    B

    (2020·山西八校第一次联考)At a farm off Narrow Lane near Lexington, Kentucky, U.S., old­fashioned houses look over the little red barn(畜舍).The farm is mostly empty now.Jim Mahan and his family, who lived there for generations, have moved to a different plot of land in northern Fayette County.As land is sold, houses go up where there once were fields.

    But during the summer, the barn is filled with city kids who have come to enjoy the farm. They’re members of the Fayette County Livestock(FCL) Club, which showcases skills as varied as cutting wool. The barn is where they look after the animals. A lot of Lexington kids dont know anything about farm life, said Adria Meier, 17, who has looked after goats and sheep for three years. There is so much to learn.

    The dozen or so children who take care of their goats and sheep at the little red barn must do a six­hour class before they get an animal. They pay for their own animals but get special club programs, such as one that provides vet(兽医) care.

    Mahan lets the group use the barn for free, and the kids spend up to three hours a day there during the summer.But as his land gets sold, he doesnt know whether the club can continue. What makes the FCL Club special is that most of the kids can’t just walk out their doors and take care of their animals. Most are driven to the barn by their mothers, who usually hang around and chat as their kids feed and exercise the animals.

    There are valuable lessons learned along the way. For instance, dont cut wool off your goat when there is wind, and sheep are social animals and will cry loudly when separated. Tending to animals helps teach us responsibility. Unlike learning to shoot an arrow, caring for an animal isnt something you can simply abandon, said Carly Playforth, 16, of Lexington.

    【解题导语】 本文是一篇记叙文 主要讲述了一群城里的孩子来到乡间农场体验不同的生活照顾农场动物的故事。

    5.What is the requirement for kids before they get animals?

    A.Attend a class.

    B.Pay certain money.

    C.Have varied skills.

    D.Get special club programs.

    A 解析:细节理解题。根据第三段中的“must do a six­hour class before they get an animal”可知得到动物之前孩子们必须上一节六小时的课程这个课程可能是培训孩子们如何照顾动物的。

    6.What do we know about the club?

    A.It offers services unconditionally.

    B.It pays for their use of the barn.

    CIt lets Mothers care for animals.

    D.It allows Mothers to push kids.

    D 解析:推理判断题。根据第四段中的“Most are driven to the barn by their mothers”可推知该俱乐部让孩子的妈妈督促孩子参与农场活动故选D项。

    7.How does Carly Playforth feel about the experience?

    A.Suspicious.         B.Moved.

    C.Appreciative.   D.Opposed.

    C 解析:观点态度题。最后一段首句是段落主旨句作者引用Carly Playforth的话是为了进一步说明因照顾动物而教会孩子们的珍贵东西比如责任。由此可知 Carly Playforth对这种经历是赞赏的(appreciative)。

    8.What is the passage mainly about?

    A.Kids life on a sold farm.

    B.Valuable lessons learned on the farm.

    C.A special club intended for Lexington kids.

    D.A club activity of caring for farm animals.

    D 解析:主旨大意题。根据文章内容可知本文重点介绍的是FCL俱乐部借助一个农场举办的活动——让孩子们亲自照顾动物,在这一过程中,孩子们获益匪浅。故D项概括最为全面。

     七选五

    (2020·济南模拟)About one hundred years ago many educated people learned and spoke French when they met people from other countries. Today most people speak English when they meet foreigners. 1.________ There are more people who speak English as a second language than people who speak English as a first language. Why is this?

    2.________ One of them is that English has become the language of business. Another important reason is that popular American culture(like movies and music) has quickly spread throughout the world. 3.________

    Is it good that English has spread to all parts of the world so quickly? 4.________ It’s important to have a language that the people of the earth have in common. Our world has become very global and we need to communicate with one another. On the other hand, English is a fairly complicated language to learn and it brings its culture with it. Do we really need that?

    Scientists have already tried to create an artificial language that isn’t too difficult and doesn’t include any group’s culture. It is called Esperanto. 5.________ Maybe the popularity of English won’t last that long either. There are more people in the world who speak Chinese than any other language. Maybe someday Chinese will be the new international language.

    A.People like English.

    B.But it hasnt become popular.

    C.It has brought its language with it.

    D.There is no doubt about the question.

    E.This is why English was widely spoken.

    F.It has become the new international language.

    G.There are many reasons why English has become so popular.

    【解题导语】 本文是一篇说明文主要分析了英语作为国际语言流行的原因及对未来可能流行的语言的预测。

    1.F 解析:根据第一段的前两句可知大约一百年前很多有学问的人学习法语并且在见到来自其他国家的人时说法语现在大部分人见到外国人时说英语。由此可推知英语已经成了新的国际性语言。故选F项。

    2.G 解析:承接上文Why is this?”并结合本段中的“One of them is”和“Another important reason is”可推知此空表述英语流行有诸多原因故选G项。

    3.C 解析:承接上文美国文化在全球的流行可知它的语言也随之而来故选C项。

    4.D 解析:承接上文的疑问句并结合下文的肯定陈述Its important to have a language that the people of the earth have in common.可知此处是表示英语在全世界的传播是一件好事故选D项。

    5.B 解析:结合下文“Maybe the popularity of English won’t last that long either.”可知B项“但是它并没有流行起来”符合语境衔接上下文。

     语法填空

    (2020·绵阳第一次诊断)Adam Braun established the organization Pencils of Promise in 2008. Its goal is 1.____________(make) sure all children have a chance for education.

    It all started when he was a college student. Adam Braun was visiting India when 2.____________ girl stopped him on the street and asked for money. He asked her what she desired 3.____________(much) of all in the world. Astonishingly, her answer was a pencil. The girl had never been to school before, and that was the 4.____________(real) for 57 million children around the world.

    After graduation, Adam Braun never forgot the girl and the problem of 5.____________(her). “We live in a world in which every single child can have access 6.____________ quality education. So I was determined to create schools in other places 7.____________children are hungry for education.” Adam Braun began to raise money for his project through social media.

    We are working hard to make sure that the program is not just beautiful photos and videos of children, but that were 8.____________(actual) seeing amazing results in the classroom. That’s why our 9.____________(kid) in Pencils of Promise schools progress fast from one grade to the next Braun said.

    Since then, it 10.____________(help) more than 22,000 children in Africa, Asia and Latin America.

    【解题导语】 本文主要介绍了Adam Braun建立了一个旨在帮助所有孩子接受教育的组织。

    1.to make 解析:考查非谓语动词。句意:它的目标是确保所有的孩子都有机会接受教育。此处用不定式作表语。

    2.a 解析:考查冠词。句意:Adam Braun在印度游览时一个女孩在街上拦住了他向他要钱。girl为可数名词单数且此处是第一次提到故应用不定冠词a。

    3.most 解析:考查副词的最高级。句意:他问她在世界上她最想要什么。根据句意及空后的“of all”可知此处表示“最想要”故应用副词的最高级形式。

    4.reality 解析:考查名词。句意:这个女孩从来没有上过学这是全世界5 700万孩子的现状。此处定冠词“the后应跟名词。故用reality意为“事实现实”。

    5.hers 解析:考查代词。句意:毕业后Adam Braun从来没有忘记这个女孩和她的问题。介词of后应跟名词性物主代词表示“她的”故此处应用hers。

    6.to 解析:考查介词。此处考查固定搭配have access to sth.“有机会使用……”故应用介词to。

    7.where 解析:考查定语从句。分析句子结构可知空处引导定语从句修饰先行词other places且在从句中作地点状语故应用where。

    8.actually 解析:考查副词。句意:我们努力确保这个项目不只是孩子们漂亮的图片和视频还有我们真正地看到课堂上令人惊叹的成果。修饰动词应用副词actually。

    9.kids 解析:考查名词的单复数。句意:Braun说这就是在Pencils of Promise学校的孩子们从一个年级到下个年级进步迅速的原因。根据句意及谓语动词progress可知此处应用kid的复数形式。

    10.has helped 解析:考查动词的时态。句意:从那时起它已经帮助了非洲、亚洲和拉丁美洲的22 000多个孩子。根据时间状语Since then”可知此处应用现在完成时。

     

    相关试卷

    高考英语一轮复习课时提能练45-46 unit 23 conflict 含答案: 这是一份高考英语一轮复习课时提能练45-46 unit 23 conflict 含答案,共14页。试卷主要包含了It [考查代词等内容,欢迎下载使用。

    高考英语一轮复习unit 23 conflict课时练含答案: 这是一份高考英语一轮复习unit 23 conflict课时练含答案,共13页。试卷主要包含了________, Its gal is 1等内容,欢迎下载使用。

    高考英语一轮复习课后达标 unit 8 adventure含答案: 这是一份高考英语一轮复习课后达标 unit 8 adventure含答案,共13页。

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        使用学贝下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        即将下载

        高考英语一轮复习课后达标 unit 23 conflict含答案 试卷
        该资料来自成套资源,打包下载更省心 该专辑正在参与特惠活动,低至4折起
        [共10份]
        浏览全套
          立即下载(共1份)
          返回
          顶部
          Baidu
          map