开学活动
搜索
    上传资料 赚现金

    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件+学案+练习含答案

    资料中包含下列文件,点击文件名可预览资料内容
    • 课件
      外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件.ppt
    • 练习
      外研版高中英语必修第三册课时分层作业4教学知识细解码含答案.doc
    • 学案
      外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码学案.doc
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件第1页
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件第2页
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件第3页
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件第4页
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件第5页
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件第6页
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件第7页
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件第8页
    外研版高中英语必修第三册课时分层作业4教学知识细解码含答案第1页
    外研版高中英语必修第三册课时分层作业4教学知识细解码含答案第2页
    外研版高中英语必修第三册课时分层作业4教学知识细解码含答案第3页
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码学案第1页
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码学案第2页
    外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码学案第3页
    还剩52页未读, 继续阅读
    下载需要30学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    必修 第三册Unit 2 Making a difference教学ppt课件

    展开

    这是一份必修 第三册Unit 2 Making a difference教学ppt课件,文件包含外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码课件ppt、外研版高中英语必修第三册Unit2教学知识细解码学案doc、外研版高中英语必修第三册课时分层作业4教学知识细解码含答案doc等3份课件配套教学资源,其中PPT共60页, 欢迎下载使用。
    课时分层作业().单词拼写根据首字母或汉语提示完成句子。1He made a very positive contribution to the success of the project.2The money will go to the San Franciso AIDS Foundation3To help solve the problem we should recycle waste water.4There are some children watching the water from the fountain in front of the hotel.5The internal motivation from our mind is pushing us to work hard.6There is no shortage(缺乏)of things to do in the town.7The drug gives some relief(减轻)from pain.8Aspirin is a simple but highly effective(有效的)treatment.9Nowadays more and more farmers go to cities to earn()money.10Will time travel ever become a reality(现实)?.阅读理解AFor her ninth birthdayMarielle Mauri asked for some unusual birthday giftssoapshampoopaper towelscupsand so on.But Marielle didn't want these presents for herself.She wanted to give them to other people.At schoolMarielle's teacher taughtYou can't always be self­centered.You have to be other­centered.Marielle's class had helped collect supplies for a school in Nigeria.But Marielle wanted to do more.With help from her parentsMarielle researched local charities and found a shelter that helps women and children in need.After finding out what supplies the shelter neededMarielle included a list with each party invitation.Her friends brought shelter supplies instead of birthday presents to Marielle's party.People who couldn't come to her party still gave giftsas did her school.She had so many gifts that they filled her family's truckIt was like we were going on vacationMarielle said with a smile.I couldn't even put my bag in there.” She said it was fun to watch the number of donations grow.In the endshe collected $650 in cash donations and more than $1000 worth of supplies for the shelter.When Marielle went with her parents to drop off the suppliespeople at the shelter surprised her with another birthday party.They had made her a cake and gave her a card signed by everyone at the shelter.Marielle hopes other children will hear about her special birthday and choose their own charity to support.I felt really good when I did it she said.You're not just giving them somethingyou're helping them with their whole life.【语篇解读】 本文是一篇记叙文。Marielle为了帮助收容所的妇女、儿童不接收生日礼物而是在生日请帖上附上他们所需的生活必需品清单之后将自己收到的物品送给他们。1Why did Marielle ask for many unusual birthday gifts?ATo satisfy her own need.BTo show off to her friends.CTo help a school in Nigeria.DTo support people in need.D [推理判断题。根据第一段中的She wanted to give them to other people.可知Marielle想将这些特殊的礼物送给需要帮助的人。]2For Marielle's ninth birthday        Ashe invited few peopleBshe collected a lot of suppliesCher friends held a party for herDshe went on vacation with her parentsB [细节理解题。根据第三段中的she collected $650 in cash donations and more than $1000 worth of supplies for the shelter可知Marielle收集到许多生活必需品。]3What happened to Marielle at the shelter?AShe got a lot of cards.BShe made herself a big cake.CShe gave her parents a great gift.DShe was surprised by a birthday party.D [细节理解题。根据倒数第二段中的people at the shelter surprised her with another birthday party可知在收容所人们给Marielle举办了一个意外的生日派对。]4What's the best title for the text?AA Happy Birthday for AllBPoor Life at the ShelterCMarielle's Big DreamDUnusual SuppliesA [标题归纳题。根据文中Marielle帮助他人的同时自己也收获意外惊喜的生日派对可知A项符合作标题。]BOn any given day, you can find most 10­year­old boys throwing a ball around outside, riding bikes or playing video games. But Braden Baker is different.Braden is a hearing damaged 5th­grader and has to wear hearing aids (助听器). Unluckily, Braden's dog Chewy found his hearing aids on the floor and destroyed themnot once but twice and they had to be replaced. But at $3500 to $6000 a pairBraden's carelessness was costly.Braden's mother Ashley sat Braden down and had a long talk about taking better care of his hearing aids, explaining how much they cost. I told him that he was lucky to get another pair and that some people couldn't afford a new pair Ashley said.Those words stuck in Braden's mind, who realized not every child who needed hearing aids could afford them. Recently the 10­year­old boy decided to start a GoFundMe page to raise money for those who aren't so lucky.Braden made a video to explain why he wanted to raise money. Ashley said, We weren't sure how it would turn out. He began with a goal of $1000. We woke up the next morning and found it had raised $400.This encouraged him to start making more videos.Fast­forward a few months and Braden's GoFundMe page has raised over $15000, which Braden donated to the Oticon Hearing Foundation. That money will be used to help other families buy hearing aids for their children.The project has not only taught Braden the value of moneybut according to his mom, he's learned that if you put a small idea into action, amazing things can happen.Braden's advice to those looking for ways to give back to others is Don't give up! Any small idea can get really big.”【语篇解读】 本文是一篇记叙文。讲述了一个10岁有听力障碍的男孩制作网页并录制视频发起筹款帮助贫困听障儿童购买助听器的故事。5Why did Braden have to change his hearing aids?AHe lost his old hearing aids as a result of his carelessness.BHe wanted a better pair of hearing aids.CHis hearing problem became more serious.DHis old hearing aids got destroyed by his dog.D [细节理解题。根据第二段中的Braden's dog Chewy found his hearing aids on the floor and destroyed them—not once but twice and they had to be replaced.可知Braden的狗找到并弄坏了他的助听器。]6What caused Braden to start a GoFundMe page?AAshley's words about the practical value of hearing aids.BAshley's encouragement for him to do good things for the poor children.CBraden's desire to help poor children with hearing problems.DBraden's need to buy a new pair of hearing aids for himself.C [细节理解题。根据第四段中的who realized not every child who needed hearing aids could afford them.Recently the 10­year­old boy decided to start a GoFundMe page to raise money for those who aren't so lucky可知Braden了解到有些听障儿童买不起助听器因此他想筹款帮助这些贫困听障儿童。]7How did Braden and his mother feel when the page was started?AUncertain.      BSatisfied.CHopeful.  DUnexpected.A [细节理解题。根据第五段中的We weren't sure how it would turn out可知一开始发起筹款时Braden和妈妈都不确定结果怎样。]8What has Braden learned from working on the project?AIt is important to dream big and hold on to it.BA small idea may make a big difference.CVideoing is a good way to collect money.DOne should always make good use of his money.B [推理判断题。根据倒数第二段中的he's learned that if you put a small idea into actionamazing things can happen以及最后一段可知Braden通过募集资金领悟到将小小的想法付诸行动会有很好的结果出现。].阅读七选五People need homeschildren assume their parents' place as homeboarders call school “home” on weekdaysmarried couples work together to build new homesand travelers have no place to call “home” at least for a few nights.  1  Don't they have the right to a home? Of course they do.Some regular travelers take their own belongingslike bed sheetspillowcases and family photos to make them feel like home no matter where they aresome stay for long periods in the same hotel and as a result they become very familiar with service and attendantsothers may simply put some flowers by the hotel window to make things more homely.  2  And how about maintaining relationships while in transit?   3  some send letters and postcardsor even photosothers may just call and say hijust to let their friends know that they're still alive and well.  4  Making friends on the way helps travelers feel more or less at home.Backpackers in youth hostels may become very good friendseven closer than siblings.Nowadaysfewer people are working in their local townsso how do they develop a sense of belonging  5  .Wherever we arewith just a little bit of effort and imaginationwe can make the place we stay “home”AHome is the harbor for travelersBPeople find ways to keep in touchCDo all people have a comfortable homeDSome keep contact with their friends via the InternetESo how about people who have to travel for extended periods of timeFWhenever we step out of our local boundariesthere is always another home waiting to be foundGFurthermoredriving a camping car during one's travels and sleeping in the vehicle at night is just like being at home【语篇解读】 本文为一篇夹叙夹议文主要讲述了在旅者如何在行走中找到归属感也能拥有家的感觉。1E [E项意为所以对于那些长时间旅行在外的人怎么办引出下文设问句难道他们没有权利去有一个家么。衔接合理。]2G [G项承接上文一些人只是在酒店的窗台摆放一些花营造出家的氛围。本段主要列举了一些旅行者对家的不同理解。]3D [D项意为有些人通过网络来和朋友保持联系引出下文有些通过寄信、明信片甚至照片来保持联系]4B [B项总结上文中保持联系的方式。]5F [F项意为当我们走出自己的生活圈总会有另一个家等着我们去发现引出下文无论我们在哪只要一点努力和想象力我们就能把那个地方变成家] 

    相关课件

    外研版 (2019)选择性必修 第三册Unit 2 A life’s work教学课件ppt:

    这是一份外研版 (2019)选择性必修 第三册Unit 2 A life’s work教学课件ppt,文件包含外研版高中英语选择性必修第三册Unit2教学知识细解码课件ppt、外研版高中英语选择性必修第三册Unit2教学知识细解码学案doc等2份课件配套教学资源,其中PPT共40页, 欢迎下载使用。

    英语选择性必修 第二册Unit 2 Improving yourself教学课件ppt:

    这是一份英语选择性必修 第二册Unit 2 Improving yourself教学课件ppt,文件包含外研版高中英语选择性必修第二册Unit2教学知识细解码课件ppt、外研版高中英语选择性必修第二册Unit2教学知识细解码学案doc等2份课件配套教学资源,其中PPT共60页, 欢迎下载使用。

    高中英语外研版 (2019)必修 第三册Unit 5 What an adventure!教学ppt课件:

    这是一份高中英语外研版 (2019)必修 第三册Unit 5 What an adventure!教学ppt课件,文件包含外研版高中英语必修第三册Unit5教学知识细解码课件ppt、外研版高中英语必修第三册Unit5教学知识细解码学案doc、外研版高中英语必修第三册课时分层作业13教学知识细解码含答案doc等3份课件配套教学资源,其中PPT共60页, 欢迎下载使用。

    英语朗读宝
    • 精品推荐
    • 所属专辑
    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他
    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map