搜索
    上传资料 赚现金
    英语朗读宝

    2024春高中英语Unit5LaunchingYourCareerPeriod2LearningAboutLanguage课时作业(人教版选择性必修第四册)

    2024春高中英语Unit5LaunchingYourCareerPeriod2LearningAboutLanguage课时作业(人教版选择性必修第四册)第1页
    2024春高中英语Unit5LaunchingYourCareerPeriod2LearningAboutLanguage课时作业(人教版选择性必修第四册)第2页
    2024春高中英语Unit5LaunchingYourCareerPeriod2LearningAboutLanguage课时作业(人教版选择性必修第四册)第3页
    还剩5页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    高中英语人教版 (2019)选择性必修 第四册Unit 5 Launching Your Care一课一练

    展开

    这是一份高中英语人教版 (2019)选择性必修 第四册Unit 5 Launching Your Care一课一练,共8页。
    Ⅰ.单句语法填空
    1.It is imprtant that the htel ________(receptin) has made sure that guests are registered crrectly.
    2.Many f these early visitrs were sympathetic t the Chinese ________(scial) experiment.
    3.Mr Smith was accused ________ his dg making t much nise at night.
    4.In the end,the dctrs came t a cnclusin ________ the patient is nt seriusly injured.
    5.Once upn a time,in a beautiful muntain inn,there was a ________(greed) ld innkeeper wh was always thinking abut mney.
    6.Yu ught t devte yurself ________ the research if yu want t d it well.
    7.Thugh lking much alike,the tw brthers have nthing ________ cmmn in character.
    8.The wall is t ld and it badly requires ________(paint) again.
    【答案】1.receptinist 2.scialist 3.f
    4.that 5.greedy 6.t 7.in 8.painting/t be painted
    Ⅱ.完成句子
    1.It is nt ethical t __________ yur neighbrs.
    暗中窥探邻居是很不道德的。
    2.We need t be careful nt t ________ ppnents ________ bad arguments t quickly.
    我们还是要小心,不要过快地指责对手的错误论据。
    3.As an ld retired teacher,________________________________________(他把他的一生都献给了) the cause f educatin.
    4.It was already half past five when the meeting ______________________________(结束).
    5.The yung man ________________________________________(对工作有热情).
    【答案】1.spy n 2.accuse;f
    3.he has devted/dedicated/cmmitted his life t
    4.came t a cnclusin/came t an end
    5.is passinate abut wrk
    Ⅲ.选词填空
    what,where,whether,wh,when,hw,why,as if,whatever,that
    1. It was a matter f ________ wuld take the psitin.
    2.China’s success in manned-spacecraft travel shws ________ ur cuntry has becme ne f the greatest pwers in space research.
    3.When yu’re lder,I think yu’re better equipped mentally t cpe with ________ happens.
    4.Let’s pick up ________ we left ff yesterday.
    5.We can nly guess ________ happened.
    6.________ he will cntinue t be successful in the future is pen t dubt.
    7.He will always remember the day ________ his father returned frm America.
    8.The reasn ________ the injectin needs repeating every year is that the virus changes.
    9.He talked f ther cultures ________ they were mre familiar t him than his wn.
    10.________ d yu manage t keep the place s neat?
    【答案】1.wh 2.that 3.whatever 4.where
    5.what 6.Whether 7.when 8.why
    9.as if 10.Hw
    提升练
    Ⅰ.阅读理解
    A
    A Summer Camp Cunselr(辅导员) Wanted
    What if I were t tell yu that there is a magical place where yu can get paid t play and channel yur inner child?This is an pprtunity t break free frm the wrld f bring day jbs.Trust me,the grass is greener n the ther side and I’m handing yu an pen invitatin t cme see fr yurself! Jin us,as a summer camp cunselr!
    Duties
    Typically,yur campers’ ages will range between 7 and 17 years ld.Yur rle wuld be t lead and supervise children in bth recreatinal and educatinal activities within a residential area.Yur duties include prviding children with emtinal supprt in things like newly intrduced skill sets,cnflicts with ther campers,and ptential separatin anxiety frm hme.Yur main bjective wuld be t guarantee that every participant is safe.
    Salary
    A summer camp cunselr’s hurly pay is n average arund $10.The weekly average pay is $417.Starting level pay is abut $336 a week.Senir level pay is rughly $567 a week.
    If yu have n related experience,then yu will start as an assistant fr at least 4 weeks and get a quarter f the starting salary.
    Qualificatins
    Yu have t be 18 r lder and have graduated frm high schl.It is encuraged but nt required t have certificatins in lifeguarding.Training in first aid is ideal.It is als preferred that yu have had expsure t sme srt f childcare in the past.
    Yur days as a camp cunselr will be very rewarding!
    ( )1.What is a cunselr’s main duty?
    A.Easing anxiety.
    B.Ensuring safety.
    C.Slving cnflicts.
    D.Intrducing skills.
    ( )2.Hw much can an assistant earn in the first 4 weeks?
    A.$336.B.$417.
    C.$567.D.$1,344.
    ( )3.Which is a must fr an applicant?
    A.First aid training.
    B.Experience in childcare.
    C.A high schl certificate.
    D.A qualificatin in lifeguarding.
    【语篇解读】本文是一篇招聘广告,招聘一名夏令营辅导员,介绍了辅导员的职责,薪水和应该具有的资格。
    1.B 细节理解题。根据Duties部分的“Yur main bjective wuld be t guarantee that every participant is safe.”可知,辅导员的主要职责是保证参与者的安全。故选B项。
    2.A 细节理解题。根据Salary部分的“A summer camp cunselr’s hurly pay is n average arund $10.The weekly average pay is $417.Starting level pay is abut $336 a week.Senir level pay is rughly $567 a week.”和“If yu have n related experience,then yu will start as an assistant fr at least 4 weeks and get a quarter f the starting salary.”可知,助理将得到起薪的四分之一,起薪每周是336美元,由此可知,每周薪水为84美元,四周是336美元。故选A项。
    3.C 细节理解题。根据倒数第二段的“Yu have t be 18 r lder and have graduated frm high schl.”可知,申请人必须拥有高中毕业证书。故选C项。
    B
    Tired f Wrking in Yur Cuntry?
    With ver 500 instructrs and 20 years f experience,we are the leader in the field f teaching freign languages.We nw have psitins pen in Osaka starting September/Octber 2024 fr instructrs f English,German,Spanish and French.
    ·Teach many different kinds f classes using the latest technlgy in small classes f up t 3 students.
    ·Accmmdatin,and ther necessary dcuments will be ready befre yu leave.
    ·Applicants will teach their first language nly.
    ·Excellent teacher training prgrams.
    If yu are yung with a university degree and are willing t experience different cultures,apply nw.Experience in teaching is an advantage but nt specially required.Knwledge f the Japanese language is nt necessary but gd English skills and practical cmputer knwledge are basic requirements.
    Apply with CV and send letters t:
    NOVA France,Mr Sampy (IHT3/2)
    34,Bd.Haussmann,75009 Paris,France
    Fax: 33148014804
    Or visit ur website:
    The manager expects t meet and talk with successful applicants in Paris in June and July.
    ( )4.What is the purpse f the text?
    A.T intrduce a language schl in Japan.
    B.T hire language teachers t wrk in Japan.
    C.T describe wrking cnditins in Japan.
    D.T make clear the requirements fr Japanese teachers.
    ( )5.We knw frm the text that thse wh are ging t Japan will ________.
    A.teach English nly in Osaka
    B.receive a degree frm a university
    C.have free accmmdatin
    D.get trained fr the jb
    ( )6.Befre ging t Japan,yu need ________.
    A.t see the manager f NOVA France
    B.t take sme cmputer curses
    C.t write a letter t Japan
    D.t find a place t live
    ( )7.If yu want t wrk in Japan,yu shuld ________.
    A.have sme wrking experience
    B.knw hw t use cmputers
    C.present gd teaching plans
    D.speak several languages
    【语篇解读】本文是一则招聘广告,招聘语言老师(英语、法语、德语和西班牙语)去日本工作。文章说明了应聘者的报名条件及联系方式。
    4.B 推理判断题。根据第一段中的“We nw have psitins pen in Osaka starting September/Octber 2024 fr instructrs f English,German,Spanish and French.”可知,从2024年9月或10月起,我们在大阪的英语、德语、西班牙语和法语教师的职位有空缺。由此判断出,作者写这篇文章的目的是想要雇用一些语言老师去日本工作。故选B项。
    5.D 细节理解题。根据“Excellent teacher training prgrams.”可知,去日本的那些老师会参加优秀老师培训项目。故选D项。
    6.A 细节理解题。最后一段提到“The manager expects t meet and talk with successful applicants in Paris in June and July.”,由此可知,经理希望在6月和7月在巴黎与成功的申请人见面并进行会谈。而赴日工作是在September/Octber,由此可知,赴日前需先见经理。故选A项。
    7.B 细节理解题。根据“Experience in teaching is an advantage but nt specially required.Knwledge f the Japanese language is nt necessary but gd English skills and practical cmputer knwledge are basic requirements.”可知,有教学经验者优先,但不特别要求。不需要懂日语,但良好的英语和计算机知识是基本要求。所以申请人有无教学经验都可以,但是必须懂得电脑知识。故选B项。
    Ⅱ.七选五
    When I was yung,I was a terribly shy girl in regular classes.I always sat in the back f the classrm.__1__ Each Mnday I wuld wrk my way t the back f the line frming at the diving bard t avid being called t practise the dives.
    Hwever,the day f ur diving test came finally.My bld ran cld when the teacher annunced we wuld be graded fr ur final n the mst difficult dive — the jack-knife(屈体跳水).__2__ As I watched,each student seemed t perfrm the challenging dive effrtlessly,and shrtly I wuld have t attempt smething I’d never even practised befre.Suddenly,I remembered smene telling me that when yu picture yurself ding a skill ver and ver,it’s just as effective as physically practising that skill.S I watched carefully as each girl jumped at the end f the bard.They first added a jump fr height and then flded their bdies in half t reach fr their tes.__3__ I think I was actually in a state f shck,because all f a sudden I saw these fur steps as dable(可做的).
    __4__ With my heart punding(剧烈地跳动) and knwing I was ging t be embarrassed beynd belief,I walked dwn the bard,jumped nce and then again t get height,flded fr the te reach,and stretched ut just as I had pictured in my mind,entering the water straight as an arrw.
    I received a perfect grade n my dive that day and an A fr the curse.It was awesme t think that I had just learnt my first dive.__5__ Smetimes,what yu need may be just a try!
    A.Then it was my turn.
    B.S I’d nt be called upn t read.
    C.Everything went just as I imagined.
    D.But I still dreamed t learn t dive like thers.
    E.Never underestimate yur pwer f achieving smething.
    F.I felt nervus as the line t the awful diving bard shrtened.
    G.At last,they straightened ut like an arrw fr entry int the water.
    【语篇解读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了作者参加跳水考试的故事。
    1.B 根据上一句“When I was yung,I was a terribly shy girl in regular classes.I always sat in the back f the classrm.”可知,作者是一个非常害羞的女孩,总是坐在教室后面。下文说到了作者坐在教室后面的原因。B项“这样我就不会被要求朗读了。”符合语境,上下文之间是因果关系。故选B项。
    2.F 联系上一句“My bld ran cld when the teacher annunced we wuld be graded fr ur final n the mst difficult dive — the jack-knife(屈体跳水).”以及下一句“As I watched,each student seemed t perfrm the challenging dive effrtlessly,and shrtly I wuld have t attempt smething I’d never even practised befre.”可知,前后都描述了作者期末考试时紧张的心情。F项“当通往可怕的跳板的队伍缩短时,我感到很紧张。”与上下文构成顺承关系,符合语境。故选F项。
    3.G 根据上一句“S I watched carefully as each girl jumped at the end f the bard.They first added a jump fr height and then flded their bdies in half t reach fr their tes.”可知,上一句描述了跳水的动作。G项“最后,她们像箭一样直着身子,准备跳入水中。”介绍了一连串动作的最后一个,与上文构成顺承关系,符合语境。故选G项。
    4.A 根据上一段“S I watched carefully as each girl jumped at the end f the bard.They first added a jump fr height and then flded their bdies in half t reach fr their tes.”介绍了女孩们顺利地完成了跳水动作;下一句“With my heart punding(剧烈地跳动) and knwing I was ging t be embarrassed beynd belief,I walked dwn the bard...”介绍了作者紧张地走上踏板。因此A项“然后,就轮到我了。”与上下文构成顺承关系,符合语境。故选A项。
    5.E 联系下一句“Smetimes,what yu need may be just a try!”可知,作者在鼓励大家。E项“永远不要低估你完成某事的能力。”符合语境,上下文构成顺承关系。故选E项。

    相关试卷

    英语Unit 3 Sea Exploration同步测试题:

    这是一份英语Unit 3 Sea Exploration同步测试题,共6页。试卷主要包含了t check等内容,欢迎下载使用。

    文档详情页底部广告位
    • 精品推荐
    • 所属专辑
    • 课件
    • 教案
    • 试卷
    • 学案
    • 其他
    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map