还剩2页未读,
继续阅读
Module 5 Shopping—七年级下册外研版英语优选100题(含答案)
展开
这是一份Module 5 Shopping—七年级下册外研版英语优选100题(含答案),共4页。
Module 5 Shopping—七年级下册外研版英语优选100题学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________一、单选题1.—What ______ weather! It's cold in the morning but hot in the afternoon.—I think so. We need to change clothes several times a day.A.heavy B.strange C.fantastic2.Many people like to shop online because it has more______.A.success B.advantages C.levels3.—Your skirt______ so special.—Oh yes, it's very popular these days. It's a horse-face skirt.A.looks B.smells C.tastes4.—_____ is the schoolbag?—60 yuan.A. How often B. How old C. How much5.Roy works in London. It _______ him about half an hour to get to work by bus every day.A. costs B. spends C. takes6.—Did you do _________ fun on your vacation Tara? —Yes, I did. I went to Sanya.A. everything B. anything C. nothing二、阅读理解7.They will go to the park _______.A.by bike. B.by bus C.by car8.Students can be in the park for _______.A.five hours B.six hours C.seven hours9.Which of the following is TRUE?A.Students can't eat fruit in the park.B.Students need to keep the park clean.C.Students will meet at the bus station.三、七选五Li Hua met a foreigner (外国人)on his way home. L is for Li Hua; F is for the foreigner.F: Excuse me. I'm afraid I am lost. ①_____L: Sure! Let me see, you're now here near the bus station, the heart of the city.F: Oh, yes. ②_____L: Go straight down, and then turn left. Go straight, and at the third crossing you'll see it on your right.F: ③_____L: About thirty minutes' walk. And you can also take bus No.1 at this bus station. You need to get off at People's Park, Renmin Gongyuan in Chinese. ④_____F: Okay... Thank you!L: No problem, and you can also ride a shared bike. Do you have Alipay (支付宝)on your phone? ⑤_____F: Thanks a lot.L: You're welcome.参考答案1.答案:B解析:heavy重的;strange奇怪的;fantastic极好的。根据 题干中的“早上很冷,但下午很热”可推断,天气很“奇 怪”,strange符合题意。 2.答案:B解析:success成功;advantage优势;level水平。根据本题语境可知,许多人喜欢网上购物,因为它有更多“优势”,故答案为B。3.答案:A解析:本题考查感官动词的用法。look看起来;smell闻起来;taste尝起来。根据主语“你的裙子”可知,它看起来很特别,looks符合题意,故答案为A。4.答案:C解析:根据"60 yuan."可知此处在询问价格。how often对频率进行提问;how old对年龄进行提问; how much对价格或不可数名词的数量进行提问。 故选C项。 5.答案:C解析:句意为:罗伊在伦敦工作。他每天大约花半个小时坐公交车去上班."It takes sb some time to do sth. "为固定句型,意为“做某事花费某人一些时间。”故选C项。 6.答案:B解析:everything意为"每件事物";anything意为“任何事物”,一般用于否定句或疑问句中;nothing意为“没有任何东西”。根据语境,故选B项。 7.答案:B解析:细节理解题。根据表格中Meet at the school gate and the school bus willleave at 9:00 a.m.(校门集合,校车9:00发车。)可知,他们将乘公共汽车去公园。故选B。8.答案:A解析:细节推理题。根据表格中10:00 a.m. -3:00 p.m.,May 12th (5月12日 上午10:00-下午3:00)可知,学生可以在公园里待五个小时。故选A。9.答案:B解析:正误判断题。根据表格中Don't leave the rubbish in the park.(不要把垃圾留在公园里。)可知,学生需要保持公园清洁。表述正确。故选B。10.答案:①-⑤DAGEB解析:①根据下文的"Sure! Let me see, you're now here near the bus station, the heart of the city."可知,外国人问的应该是“你能告诉我我在地图上的哪个位置吗?”故选D项。 ②根据下文李华(音译)的指路可知,这个外国人应该是问“我从这儿如何去最近的书店呢?”故选A项。③根据下句"About thirty minutes' walk."可知, 外国人应该是问“走路去那儿要花费多长时间?”故选G项。④根据上文的"And you can also take bus No.1 at this bus station. You need to get off at People's Park, Renmin Gongyuan in Chinese."可知,设空处应该是和乘坐公交车有关;结合选项,E项(如果交通好的话,十分钟就够了。)是最佳答案。故选E项。⑤根据上文的"... and you can also ride a shared bike. Do you have Alipay on your phone?"可知,该句与骑共享单车有关;结合选项可知,B项(如果你有的话,你就可以骑自行车去那儿。)符合语境。故选B项。 A trip to the parkBefore going to the park,there are some things students need to know.Time◆ 10:00 a.m. – 3:00 p.m.,May 12th (this Friday)◆ Meet at the school gate and the school bus will(将) leave at 9:00 a.m.Food◆ Take some hamburgers or bread.◆ Don't take fruit.Teachers take it for students.Rules◆ Always follow the teachers.◆ Don't fight with your classmates.◆ Don't leave the rubbish (垃圾) in the park.10.A. Well, how can I get to the nearest bookstore from here?B. If you do, you can go there on the bike.C. That's all right.D. Could you tell me where I am on this map?E. Ten minutes is enough, if the traffic is good.F. It's my first day in the city.G. How long will it take to walk there?
Module 5 Shopping—七年级下册外研版英语优选100题学校:___________姓名:___________班级:___________考号:___________一、单选题1.—What ______ weather! It's cold in the morning but hot in the afternoon.—I think so. We need to change clothes several times a day.A.heavy B.strange C.fantastic2.Many people like to shop online because it has more______.A.success B.advantages C.levels3.—Your skirt______ so special.—Oh yes, it's very popular these days. It's a horse-face skirt.A.looks B.smells C.tastes4.—_____ is the schoolbag?—60 yuan.A. How often B. How old C. How much5.Roy works in London. It _______ him about half an hour to get to work by bus every day.A. costs B. spends C. takes6.—Did you do _________ fun on your vacation Tara? —Yes, I did. I went to Sanya.A. everything B. anything C. nothing二、阅读理解7.They will go to the park _______.A.by bike. B.by bus C.by car8.Students can be in the park for _______.A.five hours B.six hours C.seven hours9.Which of the following is TRUE?A.Students can't eat fruit in the park.B.Students need to keep the park clean.C.Students will meet at the bus station.三、七选五Li Hua met a foreigner (外国人)on his way home. L is for Li Hua; F is for the foreigner.F: Excuse me. I'm afraid I am lost. ①_____L: Sure! Let me see, you're now here near the bus station, the heart of the city.F: Oh, yes. ②_____L: Go straight down, and then turn left. Go straight, and at the third crossing you'll see it on your right.F: ③_____L: About thirty minutes' walk. And you can also take bus No.1 at this bus station. You need to get off at People's Park, Renmin Gongyuan in Chinese. ④_____F: Okay... Thank you!L: No problem, and you can also ride a shared bike. Do you have Alipay (支付宝)on your phone? ⑤_____F: Thanks a lot.L: You're welcome.参考答案1.答案:B解析:heavy重的;strange奇怪的;fantastic极好的。根据 题干中的“早上很冷,但下午很热”可推断,天气很“奇 怪”,strange符合题意。 2.答案:B解析:success成功;advantage优势;level水平。根据本题语境可知,许多人喜欢网上购物,因为它有更多“优势”,故答案为B。3.答案:A解析:本题考查感官动词的用法。look看起来;smell闻起来;taste尝起来。根据主语“你的裙子”可知,它看起来很特别,looks符合题意,故答案为A。4.答案:C解析:根据"60 yuan."可知此处在询问价格。how often对频率进行提问;how old对年龄进行提问; how much对价格或不可数名词的数量进行提问。 故选C项。 5.答案:C解析:句意为:罗伊在伦敦工作。他每天大约花半个小时坐公交车去上班."It takes sb some time to do sth. "为固定句型,意为“做某事花费某人一些时间。”故选C项。 6.答案:B解析:everything意为"每件事物";anything意为“任何事物”,一般用于否定句或疑问句中;nothing意为“没有任何东西”。根据语境,故选B项。 7.答案:B解析:细节理解题。根据表格中Meet at the school gate and the school bus willleave at 9:00 a.m.(校门集合,校车9:00发车。)可知,他们将乘公共汽车去公园。故选B。8.答案:A解析:细节推理题。根据表格中10:00 a.m. -3:00 p.m.,May 12th (5月12日 上午10:00-下午3:00)可知,学生可以在公园里待五个小时。故选A。9.答案:B解析:正误判断题。根据表格中Don't leave the rubbish in the park.(不要把垃圾留在公园里。)可知,学生需要保持公园清洁。表述正确。故选B。10.答案:①-⑤DAGEB解析:①根据下文的"Sure! Let me see, you're now here near the bus station, the heart of the city."可知,外国人问的应该是“你能告诉我我在地图上的哪个位置吗?”故选D项。 ②根据下文李华(音译)的指路可知,这个外国人应该是问“我从这儿如何去最近的书店呢?”故选A项。③根据下句"About thirty minutes' walk."可知, 外国人应该是问“走路去那儿要花费多长时间?”故选G项。④根据上文的"And you can also take bus No.1 at this bus station. You need to get off at People's Park, Renmin Gongyuan in Chinese."可知,设空处应该是和乘坐公交车有关;结合选项,E项(如果交通好的话,十分钟就够了。)是最佳答案。故选E项。⑤根据上文的"... and you can also ride a shared bike. Do you have Alipay on your phone?"可知,该句与骑共享单车有关;结合选项可知,B项(如果你有的话,你就可以骑自行车去那儿。)符合语境。故选B项。 A trip to the parkBefore going to the park,there are some things students need to know.Time◆ 10:00 a.m. – 3:00 p.m.,May 12th (this Friday)◆ Meet at the school gate and the school bus will(将) leave at 9:00 a.m.Food◆ Take some hamburgers or bread.◆ Don't take fruit.Teachers take it for students.Rules◆ Always follow the teachers.◆ Don't fight with your classmates.◆ Don't leave the rubbish (垃圾) in the park.10.A. Well, how can I get to the nearest bookstore from here?B. If you do, you can go there on the bike.C. That's all right.D. Could you tell me where I am on this map?E. Ten minutes is enough, if the traffic is good.F. It's my first day in the city.G. How long will it take to walk there?
相关资料
更多

