开学活动
搜索
    上传资料 赚现金

    山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题

    资料中包含下列文件,点击文件名可预览资料内容
    • 原卷
      山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题(原卷版).docx
    • 解析
      山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题(解析版).docx
    山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题(原卷版)第1页
    山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题(原卷版)第2页
    山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题(原卷版)第3页
    山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题(解析版)第1页
    山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题(解析版)第2页
    山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题(解析版)第3页
    还剩8页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题

    展开

    这是一份山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题,文件包含山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题原卷版docx、山西省临汾新华中学2024-2025学年高一下学期开学收心考试英语试题解析版docx等2份试卷配套教学资源,其中试卷共32页, 欢迎下载使用。
    (时间:120分钟 总分:150分)
    第一部分 听力(共两节;满分30分)
    做题时,先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的答案涂到答题卡上。
    第一节 (共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
    听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
    1. What is the wman ding?
    A. Sending an e-mail. B. Making sme cpies. C. Talking with Mr Brwn.
    2. Hw far away is the nearest supermarket?
    A. Five kilmeters. B. Three kilmeters. C. One kilmeter.
    3. Where is Paul’s wallet?
    A. Next t the light. B. On the table. C. By the sfa.
    4. Why des the wman cme t the shp?
    A. T have her shes repaired.
    B. T buy shes.
    C. T change shes.
    5. What des the wman prbably d?
    A. She is a teacher. B. She is a reprter. C. She is an accuntant.
    第二节 (共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
    听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
    听第6段材料,回答第6,7题。
    6. Where are the speakers?
    A. In the wman’s flat. B. In the man’s flat. C. In a pht shp.
    7. What are the speakers mainly talking abut?
    A. The man’s flat. B. The wman’s father. C. The wman’s phts.
    听第7段材料,回答第8、9题。
    8. Why des the man need help?
    A. He isn’t familiar with the area.
    B. He desn’t knw where t play baseball.
    C. He has difficulty finding the subway statin.
    9. What time is it nw?
    A. 2:00. B. 3:00. C. 4:00.
    听第8段材料,回答第10至12题。
    10. What seasn is gd fr taking a trip t Beijing in the wman’s pinin?
    A. Spring. B. Summer. C. Autumn.
    11. What des the man wrry abut traveling in Beijing?
    A. Htel. B. Language. C. Time.
    12. Hw lng des the wman suggest the man stay in Beijing?
    A. 3 days. B. 5 days. C. 7 days.
    听第9段材料,回答第13至16题。
    13. When will the wman enjy the shw?
    A. On Wednesday. B. On Thursday. C. On Saturday.
    14. Where will the wman sit?
    A. Near the frnt. B. In the middle. C. Near the back.
    15. Hw much shuld the wman pay?
    A. £8.50. B. £17. C. £45.
    16. Hw will the wman get t Queen’s Theater?
    A. By bus. B. By subway. C. By bike.
    听第10段材料,回答第17至20题。
    17. What is the annuncement mainly abut?
    A. After-schl prgrams. B. Weather cnditins. C. Schedule changes.
    18. Where will the special activity bus leave?
    A. Outside the main ffice. B. Frm the east parking lt. C. Frm the west parking lt.
    19. What shuld a parent d if he picks up his child?
    A. Sign ut his child. B. Wait at the activity center. C. Phne the teacher.
    20 Wh are the listeners?
    A. Teachers. B. Parents. C. Students.
    第二部分 阅读理解(共两节,满分50分)
    第一节 (共15小题;每小题2.5分;满分37.5分)
    阅读下列短文,从每题所给的(A、B、C、D)四个选项中,选出最佳选项。
    A
    Teens f grades 9—12 jining in the Bstn Public Library Teen Vlunteer Prgram will learn valuable wrking skills that may change int paid jbs in the future. Vlunteer jbs help t prepare teens t becme jb-ready while wrking in the library, learning custmer service skills, and learning hw t interact (互动) with a lt f peple. Teens will take part in a resume (简历) building prgram and an interview skills wrkshp.
    Sme f the tasks are:
    •Create bk lists nline
    •Put up bk displays
    •Shelve bks
    •Help with finding missing bks
    •Help with weeding bk prjects
    •Help with leading gaming cmpetitins in sme places
    •Read bks and write bk reviews, and/ r vide game and film reviews fr the bpl.rg/teens website
    •Help with leading gaming prgrams in sme areas
    •Teens will jin in 5 skill-building wrkshps: resume-building prgram, privacy training, knwing yur rights in the wrkplace, Biblicmmns wrkshp and bk review writing wrkshp. All are at 3:30 p. m. n Mnday n Zm.
    •Create a presentatin (报告) n a tpic that interests yu, and then present it t ther vlunteers.
    The Teen Vlunteer Prgram sites are Adams Street Branch, Brightn Branch, Central Library(Teen Central and Children’s Library), Cnnlly Branch, Fields Crner Branch, Grve Hall Branch, Hyde Park Branch, Parker Hill Branch, Rslindale Branch, Rxbury Branch, and Uphams Crner Branch.
    The vlunteer prgram runs year-rund. Interested teens shuld reach ut t Agneris Lpez at vlunteer@bpl.rg r 617-859-2304.
    1. What can teens get frm the vlunteer prgram?
    A. Playing vide games fr free.B. Preparing fr future jbs.
    C. Learning t write their wn bks.D. Creating their wn bk websites.
    2. What can we learn abut the vlunteer prgram frm the text?
    A. Vlunteers will be prvided with a paid jb.B. It desn’t stp thrughut the year.
    C. Students in university can als jin in it.D. It is nly run in the head ffice.
    3. What is the authr’s purpse in writing the text?
    A. T intrduce a library.B. T ask fr dnatins.
    C. T teach writing skills.D. T attract vlunteers.
    【答案】1. B 2. B 3. D
    【解析】
    【导语】本文是一篇应用文。文章是一篇招收图书馆志愿者的通告。
    【1题详解】
    细节理解题。根据第一段“Vlunteer jbs help t prepare teens t becme jb-ready while wrking in the library, learning custmer service skills, and learning hw t interact (互动) with a lt f peple.(志愿工作帮助青少年在图书馆工作,学习客户服务技巧,学习如何与许多人互动的过程中为就业做好准备)”可知,志愿者计划可以使青少年为就业做好准备。故选B。
    【2题详解】
    细节理解题。根据最后一段“The vlunteer prgram runs year-rund.(志愿者项目全年运行)”可知,志愿者计划常年有效。故选B。
    【3题详解】
    推理判断题。根据第一段“Teens f grades 9—12 jining in the Bstn Public Library Teen Vlunteer Prgram will learn valuable wrking skills that may change int paid jbs in the future. Vlunteer jbs help t prepare teens t becme jb-ready while wrking in the library, learning custmer service skills, and learning hw t interact (互动) with a lt f peple. Teens will take part in a resume (简历) building prgram and an interview skills wrkshp.(参加波士顿公共图书馆青少年志愿者计划的9到12年级的青少年将学习宝贵的工作技能,这些技能将来可能会转化为有报酬的工作。志愿工作帮助青少年在图书馆工作,学习客户服务技巧,学习如何与许多人互动的过程中为就业做好准备。青少年们将参加简历制作项目和面试技巧研讨会)”以及最后一段“The vlunteer prgram runs year-rund. Interested teens shuld reach ut t Agneris Lpez at vlunteer@bpl.rg r 617-859-2304.(志愿者项目全年运行。感兴趣的青少年可以通过vlunteer@bpl.rg或617-859-2304与Agneris Lpez联系)”可推知,作者写这篇文章是为了招收志愿者。故选D。
    B
    When Jhn Watsn leads a fitness class, he lights up. And the athletes in frnt f him respnd (回应)in kind, ften breaking int cheers. But what sets his classes apart are the students he teaches: All f them have intellectual and develpmental disabilities (残障). Wellness and mvement are imprtant fr this ppulatin. Individuals with these disabilities are mre likely t have higher levels f fatness than the general ppulatin and face a much greater risk f many diseases.
    Watsn partners with prgrams that serve peple with intellectual disabilities and Watsn’s trained vlunteer instructrs give classes like cycling, yga, Pilates and dance. Classes are free t the athletes, many f whm are lw-incme, and they’re als designed t be fit fr anyne.
    But helping them get fit isn’t Watsn’s nly gal. He wants t cnnect with the adults in his classes n an emtinal (情绪)level. “We all want t be a part f smething. They just dn’t get the pprtunity that ften,” Watsn said. “We create a sense f pride, belnging and lve and they’ll shw up t exercise. There’s a wide range f abilities f peple with intellectual and develpmental disabilities. We serve that whle range. And we call everyne an athlete, n matter what their ability is.”
    The wrk desn’t end when class is ver. Afterwards, the athletes gather at a large wall chart, knwn as “The Champins Bard”, where they put a sticker next t their name—a public recrd f their attendance and hard wrk. Athletes earn water bttles, T-shirts r hats, based n their attendance as well as different titles, like “cach”. Every few mnths, athletes are recgnized at a celebratin. The system wrks. The retentin rate (保留率)fr participants is mre than 90% and in surveys, mst reprt that they lse weight, gain strength, and feel less lnely.
    4. What d we knw abut Jhn Watsn’s students?
    A They are kind f disabled.B. They have many diseases.
    C. They are prfessinal athletes.D. They are much fatter than thers.
    5. What des paragraph 2 say abut Jhn Watsn’s classes?
    A. They are designed fr cmpetitin.B. They are easy t learn.
    C. They are f a single frm.D. They are highly thught f.
    6. Hw des Watsn treat his students?
    A. He is strict with them.B. He cnsiders them equal.
    C. He prtects them all the time.D. He makes them practice at hme.
    7. What is “The Champins Bard” used as?
    A. An encuraging system.B. A standard f punishment.
    C. A tl t explain curses.D. A way t help each ther.
    【答案】4. A 5. B 6. B 7. A
    【解析】
    【导语】本文是一篇记叙文。文章讲述约翰•沃森开设免费健身课程帮助有智力和发育障碍人健身并融入社会。
    【4题详解】
    细节理解题。根据第一段中的“All f them have intellectual and develpmental disabilities (残障).”(他们都有智力和发育障碍。)可知,约翰•沃森的学生们都有残疾。故选A项。
    【5题详解】
    推理判断题。根据第二段“Watsn partners with prgrams that serve peple with intellectual disabilities and Watsn’s trained vlunteer instructrs give classes like cycling, yga, Pilates and dance. Classes are free t the athletes, many f whm are lw-incme, and they’re als designed t be fit fr anyne.”(沃森与一些项目合作,为智障人士提供服务,沃森训练有素的志愿者教练教授自行车、瑜伽、普拉提和舞蹈等课程。这些课程对运动员是免费的,他们中的许多人都是低收入的,而且这些课程的设计也适合任何人)可知,这些课程的设计适合任何残疾运动者,说明这些课程很简单。故选B项。
    【6题详解】
    推理判断题。根据第三段“And we call everyne an athlete, n matter what their ability is.”(我们称每个人都是运动员,不管他们的能力如何。)可知,约翰•沃森对待他的学员一视同仁。故选B项。
    【7题详解】
    推理判断题。根据最后一段“Afterwards, the athletes gather at a large wall chart, knwn as “The Champins Bard”, where they put a sticker next t their name—a public recrd f their attendance and hard wrk. Athletes earn water bttles, T-shirts r hats, based n their attendance as well as different titles, like “cach”.”(之后,运动员们聚集在一个被称为“冠军板”的大挂图前,他们在自己的名字旁边贴上一张贴纸——这是他们出勤和努力的公开记录。运动员可以根据出勤率以及不同的头衔(如“教练”)获得水瓶、t恤或帽子)可知,冠军板是用来激励学员的一种体系。故选A项。
    C
    Pu’er is the hme f the wrld-knwn tea f the same name. Since ther tea-grwing centers in Pu’er may have a larger utput, mre famus brands (品牌) and heritage surrunding the histry f the Tea-hrse Ancient Rad, Jingmai , als in Pu’er, may nt be peple’s first chice t lk fr the best Pu’er Tea.
    Hwever, being cut ff frm the utside by rivers, this muntainus area has becme a perfect place fr an ancient planting technique, grwing tea trees under frest, knwn as the “under-stry” methd, which filters (过滤) sunshine while ensuring water.
    Nan Kang, frmer head f Mangjing village, said, “Cmpared t mdern plantatins, we’ll surely prduce less tea in the ancient frest. But we have t respect ur traditin and belief. Birds eat insects t prtect the tea and the fallen leaves frm trees prvide fertilizer. Everything imprves the ther, but als limits each ther. It is the way f nature.”
    Nan is an ld-time Blang leader’s grandsn. Fllwing an ld leader named Pa Aileng, his ancestrs (祖先) came t settle near the Jingmai Muntain centuries ag. It is believed that Pa Aileng fund that tea leaves made his peple recver frm diseases they suffered frm during their mving t ther places, s the her is als cnsidered as a “tea ancestr”. Blang peple chse a muntain t remember him. They call it Peak Aileng.
    “We Blang peple believe tea has its wn spirit,” Nan says. “The first planted tea tree in every field is called the Tea Spirit Tree. That means the field has an wner. And the symbl als makes everyne fllw mral cdes and prtect the plants.”
    Nw, this muntain f tea, als a strehuse f the time-tested traditins f lcal ethnic grups, attracts glbal attentin. The Cultural Landscape f Old Tea Frests f the Jingmai Muntain in Pu’er was named as a Wrld Heritage Site, becming China’s 57th entry n the list.
    8. What is Jingmai famus fr in planting Pu’er Tea?
    A. A larger prductin.B. Mre famus brands.
    C. Its unique planting methd.D. Its transprt system.
    9. What can we learn abut the “under-stry” methd frm the text?
    A. It is widely used in Pu’er.B. It was invented by Nan Kang.
    C. It fllws the laws f nature.D. It makes sure t prduce mre tea.
    10. What was tea firstly used as by Nan Kang’s ancestrs?
    A. Main fd.B. Gifts fr friends.
    C. Medical treatment.D. A kind f nice drink.
    11. What is the best title fr the text?
    A. The Lng Histry f Pu’er TeaB. A Tea Planting Traditin t Treasure
    C. The Main Planting Areas f Pu’er TeaD. A Muntainus Climate Fit fr Pu’er Tea
    【答案】8. C 9. C 10. C 11. B
    【解析】
    【导语】本文是一篇说明文。文章主要讲述了云南普洱茶的产地景迈的基于保护气候、地形特征和山区人民文化习俗之间的社会关系和生态相互依存关系的种茶技术。
    【8题详解】
    细节理解题。根据第二段“Hwever, being cut ff frm the utside by rivers, this muntainus area has becme a perfect place fr an ancient planting technique, grwing tea trees under frest, knwn as the “under-stry” methd, which filters (过滤) sunshine while ensuring water.(然而,由于河流与外界隔绝,这个山区已经成为一种古老种植技术的理想之地,这种技术被称为“林下茶”种植方法,可以在过滤阳光的同时保证水分)”可知,这个山区由于河流与外界隔绝,成为一种古老种植技术的理想之地,这种技术被称为“林下茶”种植方法。由此可知,景迈有一种独特的种植普洱茶的技术。故选C项。
    【9题详解】
    细节理解题。根据第三段中的“Everything imprves the ther, but als limits each ther. It is the way f nature.(每件事都互相促进,但也互相限制。这是自然规律)”可知,这种种植技术改善了其他,也彼此相互限制,这是一种自然的方式。由此可知,“林下茶”种植方法遵循了自然规律。故选C项。
    【10题详解】
    细节理解题。根据第四段中的“It is believed that Pa Aileng fund that tea leaves made his peple recver frm diseases they suffered frm during their mving t ther places, s the her is als cnsidered as a “tea ancestr”.(人们认为,Pa Aileng发现茶叶可以使他的人民在迁移到其他地方时所患的疾病得以康复,所以这位英雄也被认为是“茶祖”)”可知,茶最早是被南康的祖先用来治病。故选C项。
    【11题详解】
    主旨大意题。根据首段中的“Since ther tea-grwing centers in Pu’er may have a larger utput, mre famus brands (品牌) and heritage surrunding the histry f the Tea-hrse Ancient Rad, Jingmai, als in Pu’er, may nt be peple’s first chice t lk fr the best Pu’er Tea.(由于普洱的其他茶叶种植中心可能有更大的产量,更多的知名品牌和围绕茶马古道历史的遗产,同样在普洱的景迈可能不是人们寻找最好的普洱茶的首选)”可知,本段引出在普洱的景迈生产的普洱茶,结合第二段“Hwever, being cut ff frm the utside by rivers, this muntainus area has becme a perfect place fr an ancient planting technique, grwing tea trees under frest, knwn as the “under-stry” methd, which filters (过滤) sunshine while ensuring water.(然而,由于河流与外界隔绝,这个山区已经成为一种古老种植技术的理想之地,这种技术被称为“林下茶”种植方法,可以在过滤阳光的同时保证水分)”可知,本段引出了景迈有一种独特的种植普洱茶的技术,即“林下茶”种植技术,结合下文中介绍的景迈普洱茶的种植技术是基于保护气候、地形特征和山区人民文化习俗之间的社会关系和生态相互依存关系的种茶技术。由此可知,文章主要讲述了一种茶叶种植传统。“A Tea Planting Traditin t Treasure(值得珍惜的茶叶种植传统)”与本文的内容一致,且可以概括本文的主题,适合作为最佳标题。故选B项。
    D
    It sunds like a math prblem. Hw d yu make ne f the wrld’s mst famus ancient sites bigger? Yu can’t build mre f it.
    S with ever mre turists puring int the site, the team behind the Archaelgical(考古的)Park f Pmpeii have fund a plan B—dividing visitrs arund ancient sites that are farther, with all-in-ne tickets and buses laid n between the sites.
    The ancient city f Pmpeii will be a scattered archaelgical park, including the archaelgical areas f Pmpeii itself, as well as famus ld huses in nearby villages r twns. The sites have already becme part f the Archaelgical Park f Pmpeii, but until nw, they have been selling their wn tickets. They are als far away frm each ther—the park’s sites crss arund 8 miles—with little public transprt t sme f them.
    The inaccessibility(难达到)t the ld huses means that visitr numbers are lw. While nearly fur millin peple visited Pmpeii itself in 2019, nly 55,000 made it t see Huse A, which is thught t have been wned by the emperr Ner and his secnd wife. Only 52,000 went as far as the tw huses at Stabiae, Huse Arianna and Huse San Marc. But visitr numbers t Pmpeii rse frm under 2.7 millin in 2014 t ver 3.9 millin by 2019. In July 2023, a recrd 21, 141 peple visited the park in a single day.
    A bus service arund the sites—the Pmpeii Artebus—was started in 2021. Tickets fr the cnnected sites will be acceptable fr three days, with free buses cnnecting all the sites.
    12. Hw is the Archaelgical Park f Pmpeii made bigger?
    A. By building mre f it.B. By imprving the service.
    C. By cnnecting nearby sites.D. By attracting mre turists.
    13. What des the underlined wrd “scattered” in paragraph 3 prbably mean?
    A. Narrw.B. Private.C. Impressive.D. Spread-ut.
    14. What can be learned abut Pmpeii itself frm paragraph 4?
    A. It has lst its attractin.B. It was rebuilt in 2019.
    C. It is free fr visitrs all the time.D. It is vercrwded with visitrs.
    15. What des the text mainly talk abut?
    A. The Archaelgical Park f Pmpeii getting bigger.
    B. The ancient Pmpeii bringing in mdern transprt.
    C. The Archaelgical Park f Pmpeii getting mre ppular.
    D. The ancient huses in Pmpeii changing their tickets.
    【答案】12. C 13. D 14. D 15. A
    【解析】
    【导语】本文是一篇说明文。文章介绍了随着旅游业的发展,庞贝考古公园的经营者把附近古别墅纳入到考古公园,统一售票,有效地把游客分散到各景点,实际上扩大了公园的范围。
    【12题详解】
    细节理解题。根据第二段“S with ever mre turists puring int the site, the team behind the Archaelgical(考古的)Park f Pmpeii have fund a plan B—dividing visitrs arund ancient sites that are farther, with all-in-ne tickets and buses laid n between the sites.”(因此,随着越来越多的游客涌入庞贝遗址,庞贝考古公园的团队找到了一个B计划,将游客分散到距离更远的古代遗址周围,在遗址之间提供一体式门票和巴士。)可知,庞贝考古公园是通过连接附近的站点扩建的。故选C项。
    【13题详解】
    词义猜测题。根据第三段划线单词后的面“They are als far away frm each ther—the park’s sites crss arund 8 miles—with little public transprt t sme f them.”(它们彼此之间距离也很远——公园的各个地点相距约8英里——其中一些地方几乎没有公共交通工具。)可知,庞贝古城将成为一个分散的考古公园,推断出D项“分散的”和划线单词scattered的意思一致,符合句意。故选D项。
    【14题详解】
    推理判断题。根据第四段“But visitr numbers t Pmpeii rse frm under 2.7 millin in 2014 t ver 3.9 millin by 2019. In July 2023, a recrd 21, 141 peple visited the park in a single day.”(但到庞贝的游客数量从2014年的270万增加到2019年的390多万。2023年7月,单日参观人数达到创纪录的21,141人。)可知,庞贝公园挤满游客。故选D项。
    【15题详解】
    主旨大意题。根据第一段“Hw d yu make ne f the wrld’s mst famus ancient sites bigger?”(如何让世界上最著名的古迹之一变得更大?)及第二段“S with ever mre turists puring int the site, the team behind the Archaelgical(考古的)Park f Pmpeii have fund a plan B—dividing visitrs arund ancient sites that are farther, with all-in-ne tickets and buses laid n between the sites.”(因此,随着越来越多的游客涌入庞贝遗址,庞贝考古公园的团队找到了一个B计划,将游客分散到距离更远的古代遗址周围,在遗址之间提供一体式门票和巴士。)可知,本文主要讲述随着旅游业的发展,经营者把附近古别墅纳入到考古公园,统一售票,增加各景点之间的班车,有效地把游客分散到各景点,实际上扩大了公园的范围。故选A项。
    第二节 (共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)
    根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。
    Earthquakes are ne type f natural disaster yu simply can’t see cming. Earthquake preparatin is the best way t deal with a cnfusing time. Here’s smething yu need t knw abut hw t prepare fr an earthquake.
    Examine weak pints in yur hme and make a plan t strengthen them. Prtect yur space r yur hme by finding ut dangers and fixing mveable things. ____16____ Push tp-heavy pieces such as bkshelves away frm beds r sfas, and mve the heavier things nt lwer shelves.
    Create an earthquake safety plan with yur family. It’s key t create and practice an emergency plan with yur family s that everyne knws what t d during a time f an earthquake. Talk abut ways each family member can act as a team. ____17____
    ____18____ It may be under a strng piece f furniture which can prtect yu frm falling bjects r against any inside wall away frm windws, bkshelves, r tall furniture that culd fall n yu.
    Learn earthquake emergency plans at yur wrkplace, children’s schl r daycare center. Disaster can strike at any mment. ____19____ It’s als wise t make a nte f hw yu plan t cmmunicate with each ther and hw t let lved nes knw yu’re safe. Remember that cell phnes may be unreliable (不可靠的) after an earthquake.
    ____20____ Earthquakes usually last arund ne minute but if the damage is big enugh, yu culd be trapped fr a much lnger perid f time. Yu shuld have a bag cntaining medical equipment, fd, water, flashlights and s n.
    A. Prepare an emergency bag.
    B. Prepare fr mre damage and danger.
    C. Pick safe spaces in every rm t take shelter in.
    D. The shaking grund culd mve almst anything.
    E. It can help reduce fears, especially in yung children.
    F. The preparatin depends n a well-practiced plan and ready supplies.
    G. S it is necessary t learn hw t prepare fr an earthquake in any envirnment.
    【答案】16. D 17. E 18. C 19. G 20. A
    【解析】
    【导语】本文是一篇说明文。文章讲述如何为家庭制定地震防范应急计划。
    【16题详解】
    根据前文“Examine weak pints in yur hme and make a plan t strengthen them. Prtect yur space r yur hme by finding ut dangers and fixing mveable things.(检查家里的薄弱环节,制定一个计划来加强它们。通过发现危险和修理可移动的东西来保护你的空间或你的家)”以及后文“Push tp-heavy pieces such as bkshelves away frm beds r sfas, and mve the heavier things nt lwer shelves.(把头重脚轻的东西,比如书架从床或沙发上移开,把重的东西移到较低的架子上)”可知,本段主要讲述,修理可移动的东西和把重的东西放在地上,所以D项“The shaking grund culd mve almst anything.(震动的地面几乎可以移动任何东西)”是解释为什么这么做,符合文意。故选D项。
    【17题详解】
    根据前文“Create an earthquake safety plan with yur family. It’s key t create and practice an emergency plan with yur family s that everyne knws what t d during a time f an earthquake. Talk abut ways each family member can act as a team.(与家人一起制定地震安全计划。与家人一起制定和演练应急计划至关重要,这样每个人都知道在地震发生时该怎么做。讨论一下每个家庭成员如何作为一个团队来行动)”可知,空处位于段尾,应是对前文的总结,所以E项“It can help reduce fears, especially in yung children.(它可以帮助减少恐惧,尤其是对年幼的孩子)”符合文意,讲述了前文这么做的好处,是对前文的总结。故选E项。
    【18题详解】
    设空位于段首,应是本段的中心句,根据后文“It may be under a strng piece f furniture which can prtect yu frm falling bjects r against any inside wall away frm windws, bkshelves, r tall furniture that culd fall n yu.(它可能在一件坚固的家具下面,可以保护你不受落下的物体的伤害,也可以在远离窗户、书架或高大家具的任何内墙下面,这些内墙可能会砸到你)”可知,本段主要讲述在家里找可以躲藏的地方,所以C项“Pick safe spaces in every rm t take shelter in.(在每个房间里挑一个安全的地方躲起来)”符合本段主题,是本段的中心句。故选C项。
    【19题详解】
    根据前文“Learn earthquake emergency plans at yur wrkplace, children’s schl r daycare center. Disaster can strike at any mment.(在你的工作场所、孩子的学校或日托中心了解地震应急计划。灾难随时可能降临)”可知,G项“S it is necessary t learn hw t prepare fr an earthquake in any envirnment.(因此,有必要学习如何在任何环境下为地震做准备)”和前文构成因果关系,符合文意。故选G项。
    【20题详解】
    设空位于段首,应是本段的中心句,根据后文“Earthquakes usually last arund ne minute but if the damage is big enugh, yu culd be trapped fr a much lnger perid f time. Yu shuld have a bag cntaining medical equipment, fd, water, flashlights and s n.(地震通常持续一分钟左右,但如果破坏足够大,你可能会被困更长的时间。你应该带一个装有医疗设备、食物、水、手电筒等的袋子)”可知,本段主要讲述为地震灾害准备应急的袋子,所以A项“Prepare an emergency bag.(准备一个应急包)”符合本段主题,是本段中心句。故选A项。
    第三部分 语言运用(共两节,满分30分)
    第一节 (共15小题;每小题1分,满分15分)
    阅读下面短文,从短文后各题所给的A、B、C和D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。
    A little library was built in ur neighbrhd t encurage peple t “take a bk, leave a bk”. While taking a walk, Ayla, my eight-year-ld daughter, was ____21____ and asked many questins abut it.
    Lng after we gt hme, I fund her in her bedrm, seated n the flr, surrunded by her ____22____, all f them. She ____23____ expressed that she was trying t find a(n)____24____ bk fr the tiny library. Nt much later, I saw Ayla standing at the frnt dr, hlding a bk in ne hand and a little ____25____ in the ther, which she ____26____ in the bathrm when she brushed her teeth. She needed it t lk int the ____27____.
    I was ____28____ t knw what bk Ayla had picked. When we reached the library, she carefully set dwn the chair and ____29____ up. She pened the glass dr slwly, with t much _____30_____. Then she paused(暂停), lked dwn at the bk in her hand, and slid it inside. It was her _____31_____ bk. The “take it” part tk Ayla a lng time t lk thrugh the children’s bks ne by ne and carefully examined them, like a jeweler(宝石匠)_____32_____ the perfect stne. At last, she fund what she _____33_____.
    Once we gt hme, I asked Ayla why she put that bk in the little library. She _____34_____ if every kid left their favrite bk, there wuld be plenty f favrite bks t _____35_____.
    21. A. patientB. interestedC. determinedD. awkward
    22. A. tysB. sweetsC. bksD. pictures
    23. A. creativelyB. seriuslyC. hurriedlyD. curiusly
    24. A. suitableB. newC. expensiveD. similar
    25. A. tthbrushB. giftC. phtD. chair
    26. A. fixedB. cleanedC. madeD. used
    27. A. treeB. bagC. libraryD. neighbrhd
    28. A. nervusB. anxiusC. sadD. lucky
    29. A. climbedB. gaveC. cheeredD. wke
    30. A. wrryB. prideC. careD. regret
    31. A. cheapestB. lastC. favriteD. wrst
    32. A. shwing ffB. searching frC. cming acrssD. passing dwn
    33. A. testedB. nticedC. rderedD. wanted
    34. A. explainedB. addedC. agreedD. remembered
    35. A. examineB. takeC. buyD. describe
    【答案】21. B 22. C 23. B 24. A 25. D 26. D 27. C 28. B 29. A 30. C 31. C 32. B 33. D 34. A 35. B
    【解析】
    【导语】本文是一篇记叙文。文章主要讲述作者的女儿艾拉响应社区图书馆的活动,挑选自己最喜欢的书留在了图书馆。艾拉认为如果每个孩子都留下自己喜欢的书,就会有很多喜欢的书可以拿走。展现了孩子美好童真的心灵。
    【21题详解】
    考查形容词词义辨析。句意:在散步的时候,我八岁的女儿艾拉很感兴趣,问了很多问题。A. patient耐心的;B. interested感兴趣的;C. determined坚定的;D. awkward令人尴尬的。根据“asked many questins abut it”可知,作者的女儿问了很多问题,应该是对图书馆感兴趣。故选B项。
    【22题详解】
    考查名称词义辨析。句意:我们到家很久以后,我发现她在卧室里,坐在地板上,周围都是她的书,所有的书。A. tys玩具;B. sweets糖果;C. bks书;D. pictures图片。根据“she was trying t find a(n)____4____ bk fr the tiny library”可知,她周围全是书。故选C项。
    【23题详解】
    考查副词词义辨析。句意:她严肃地表示,她正在为这个小图书馆找一本合适的书。A. creatively创造性地;B. seriusly严肃地;C. hurriedly匆忙地;D. curiusly好奇地。下文中作者用“expressed”这个词表明艾拉对即将要做的事抱有很认真的态度,所以严肃地、郑重其事地表达她的想法。故选B项。
    【24题详解】
    考查形容词词义辨析。句意:她严肃地表示,她正在为这个小图书馆找一本合适的书。A. suitable合适的;B. new新的;C. expensive昂贵的;D. similar相似的。根据上文提到图书馆鼓励人们“take a bk, leave a bk”以及空后“bk fr the tiny library”可知,此处指艾拉正在为图书馆找一本合适的书。故选A项。
    【25题详解】
    考查名词词义辨析。句意:没过多久,我看见艾拉站在前门,一手拿着一本书,另一只手拿着一把小椅子,她在浴室刷牙的时候就用这把椅子。A. tthbrush牙刷;B. gift礼物;C. pht照片;D. chair椅子。根据“which she ____6____ in the bathrm when she brushed her teeth”以及“she carefully set dwn the chair”可知,此处指艾拉另一只手拿着一把她刷牙时用的椅子。故选D项。
    【26题详解】
    考查动词词义辨析。句意:没过多久,我看见艾拉站在前门,一手拿着一本书,另一只手拿着一把小椅子,她在浴室刷牙的时候就用这把椅子。A. fixed固定;B. cleaned清理;C. made制作;D. used使用。根据“in the bathrm when she brushed her teeth. She needed it t lk int the”以及常识可知,艾拉才八岁,在浴室刷牙时需要用到这把椅子来辅助她,此处指这把椅子是她在浴室刷牙时用到的。故选D项。
    【27题详解】
    考查名词词义辨析。句意:她需要它来看向图书馆里面。A. tree树;B. bag包;C. library图书馆;D. neighbrhd邻居。根据“When we reached the library, she carefully set dwn the chair and ____9____ up. She pened the glass dr slwly”可知,艾拉带着椅子去图书馆,因为她需要站在椅子上才能看到书馆里面。故选C项。
    【28题详解】
    考查形容词词义辨析。句意:我很想知道艾拉选了什么书。A. nervus紧张的;B. anxius渴望的;C. sad悲伤的;D. lucky幸运的。根据常识和下文“The “take it” part tk Ayla a lng time t lk thrugh the children’s bks ne by ne and carefully examined them”可知,作者对于女儿精挑细选拿到图书馆的书感到好奇,很想知道。be anxius t d sth.渴望做某事。故选B项。
    【29题详解】
    考查动词词义辨析。句意:当我们到达图书馆时,她小心翼翼地放下椅子,爬了上去。A. climbed爬;B. gave给;C. cheered使……振奋;D. wke醒来。根据“She needed it t lk int the ____7____.”可知,此处指艾拉爬到椅子上才能看向图书馆里面,所以她小心翼翼地放下椅子,爬了上去。故选A项。
    【30题详解】
    考查名词词义辨析。句意:她小心翼翼地慢慢打开玻璃门。A. wrry担忧;B. pride骄傲;C. care小心;D. regret遗憾。根据“carefully set dwn the chair and ____9____ up. She pened the glass dr slwly”可知,艾拉年龄小,她的一系列动作都是谨慎小心的,也反映了她对带书到图书馆这件事情认真的态度。故选C项。
    【31题详解】
    考查形容词词义辨析。句意:那是她最喜欢的书。A. cheapest最便宜的;B. last最后的;C. favrite最爱的;D. wrst最糟糕的。根据“if every kid left their favrite bk, there wuld be plenty f favrite bks”可知,艾拉将自己最喜欢的书留在了图书馆。下文“favrite”是该空的原词复现。故选C项。
    【32题详解】
    考查动词短语辨析。句意:在“带走”的部分,艾拉花了很长时间,把儿童读物一本一本地看了一遍,仔细检查,就像珠宝商寻找完美的宝石一样。A. shwing ff卖弄;B. searching fr寻找;C. cming acrss偶遇;D. passing dwn传递。根据“The “take it” part tk Ayla a lng time t lk thrugh the children’s bks ne by ne and carefully examined them”可知,艾拉在图书馆仔细挑选儿童读物,作者将这一行为比作珠宝商寻找完美的宝石。故选B项。
    【33题详解】
    考查动词词义辨析。句意:最后,她找到了她想要的。A. tested测试;B. nticed注意;C. rdered命令;D. wanted想要。该句承接上句,可知艾拉仔细挑选,找到了她想要的书籍。故选D项。
    【34题详解】
    考查动词词义辨析。句意:她解释说,如果每个孩子都留下自己喜欢的书,就会有很多喜欢的书可以拿走。A. explained解释;B. added增加;C. agreed同意;D. remembered记得。根据“Once we gt hme, I asked Ayla why she put that bk in the little library.”可知,作者问艾拉为什么将最喜欢的书带到图书馆,空处应该是指艾拉向作者解释。故选A项。
    【35题详解】
    考查动词词义辨析。句意:她解释说,如果每个孩子都留下自己喜欢的书,就会有很多喜欢的书可以拿走。A. examine检查;B. take带走;C. buy买;D. describe描述。该句呼应开头图书馆举行这一活动的主题“take a bk, leave a bk”,艾拉认为每个人留下自己喜欢的书,那大家就会有很多好书可以带走去看。故选B项。
    第二节 (共10小题;每小题1.5分,满分15分)
    阅读下面材料,在空白处填入1个适当的单词或括号内单词的正确形式。
    Screen time during infancy (婴儿期) may ___36___ (great) affect the develpment f children's brain abilities scientists say.
    Researchers in Singapre fund that children aged 9 years ld shwed differences in attentin ___37___ brain activity cnnected t their screen time as infants. They said screen time as infants may affect childre’s executive functin (执行功能), a set f skills ___38___ allw peple t d things such as planning, ___39___ (fcus) attentin and remembering rules.
    The scientists lked at infrmatin frm mre than 400 children. When the children were 12 mnths ld, their parents reprted their screen time every day ver the past mnth. The parents gave the same ___40___ (day) infrmatin five mre times while their children were between the ___41___ (age) f 12 mnths and 54 mnths.
    Electrical activity in the brain ___42___ (recrd) fr the children at 18 mnths ld. Lab tests and reprts by teachers were then used ___43___ (study) all f the children’s attentin and brain functin when they were 9 years ld.
    It was fund that the mre time children spent with screens, the mre their brain activity changed, and the ___44___ (bad) they did in executive functin tasks. The study shws strng evidence (证据) that parents need t keep a clse eye ___45___ hw much time their children spend with screens, especially during early brain develpment.
    【答案】36. greatly
    37. and 38. that##which
    39. fcusing
    40. daily 41. ages
    42. was recrded
    43. t study
    44. wrse 45. n
    【解析】
    【导语】这是一篇说明文。科学家研究发现,婴儿期屏幕时间会影响儿童大脑能力发展,父母需密切关注孩子屏幕使用时长。
    【36题详解】
    考查副词。句意:科学家称,婴儿期的屏幕使用时间可能会极大地影响儿童大脑能力的发展。此处应用副词修饰动词affect,great的副词形式为greatly。故填greatly。
    【37题详解】
    考查连词。句意:新加坡的研究人员发现,9岁的儿童在注意力和大脑活动方面存在差异,这些差异与他们婴儿时期的屏幕使用时间有关。attentin和brain activity是并列关系,故用and连接。故填and。
    【38题详解】
    考查定语从句。句意:他们说,婴儿时期的屏幕使用时间可能会影响儿童的执行功能,这是一组技能,能让人们做诸如计划、集中注意力和记住规则等事情。设空处引限制性导定语从句,先行词为skills,指物,在从句中作主语,所以应用关系代词that或者which。故填that或which。
    【39题详解】
    考查非谓语动词。句意:他们说,婴儿时期的屏幕使用时间可能会影响儿童的执行功能,这是一组技能,能让人们做诸如计划、集中注意力和记住规则等事情。such as后接名词、代词或动名词,所以此空应与planning、remembering并列,用动名词形式。故填fcusing。
    【40题详解】
    考查形容词。句意:在孩子们12个月到54个月大的时候,父母又提供了五次相同的每日信息。此处应用形容词修饰名词infrmatin,day的形容词形式为daily,表 “日常的”。故填daily。
    【41题详解】
    考查名词复数。句意:在孩子们12个月到54个月大的时候,父母又提供了五次相同的每日信息。between the ages 表示“在…… 岁到…… 岁之间”,此处为复数含义。故填ages。
    【42题详解】
    考查时态和语态。句意:研究人员记录了18个月大婴儿的大脑电活动。这里考查谓语动词,句子主语Electrical activity与recrd之间是被动关系,且事情发生在过去,应用一般过去时的被动语态,主语为单数。故填was recrded。
    【43题详解】
    考查非谓语动词。句意:然后,在孩子们9岁时,通过实验室测试和老师的报告来研究他们的注意力和大脑功能。分析句子可知,这里考查be used t d sth. 表示“被用来做某事”,为固定搭配。故填t study。
    【44题详解】
    考查比较级。句意:研究发现,孩子们花在屏幕上的时间越多,他们的大脑活动变化就越大,他们在执行功能任务中的表现就越差。分析句子可知,这里考查“the + 比较级,the + 比较级”表示“越……,越……”,bad的比较级为wrse。故填wrse。
    【45题详解】
    考查介词。句意:这项研究有力地证明,父母需要密切关注孩子花在屏幕上的时间,尤其是在大脑发育早期。这里考查keep an eye n,为固定短语,意为“留意,密切关注”。故填n。
    第四部分 写作 (共两节,满分40分)
    第一节 (满分15分)
    46. 假定你是李华,你的留学生朋友Alex想通过阅读《红楼梦》(Dream f the Red Chamber)来学习汉语,你认为此法不妥。请给他写封邮件,内容包括:
    1.说明理由;
    2.提出建议。
    注意:1.写作词数应为80个左右;
    2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。
    Dear Alex
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    Yurs,
    Li Hua
    【答案】Dear Alex,
    I am glad t knw that yu are interested in Chinese and want t imprve it by reading Dream f the Red Chamber, but I think it is nt suitable fr yu.
    Althugh Dream f the Red Chamber is a classic nvel, the language in it is t difficult, and many f the sentences in it are nt suitable fr use in daily life. Fr beginners, it is nt nly difficult but als impractical. I think yu shuld read sme children’s bks, preferably illustrated nes, where the language is easy and the pictures can help yu guess the meaning. Als yu can watch sme cartns in Chinese.
    I hpe these suggestins are useful t yu.
    Yurs,
    Li Hua
    【解析】
    【导语】本篇书面表达属于应用文。要求考生给留学生朋友Alex写封邮件,告诉他想通过阅读《红楼梦》(Dream f the Red Chamber)来学习汉语的方法不妥,说明理由,并提出建议。
    【详解】1.词汇积累
    对……感兴趣:be interested in→take interest in
    提升:imprve→prmte
    高兴的:glad→delighted
    建议:suggestin→advice
    2.句式拓展
    同义句
    原句:Althugh Dream f the Red Chamber is a classic nvel, the language in it is t difficult, and many f the sentences in it are nt suitable fr use in daily life.
    拓展句:Classic nvel as Dream f the Red Chamber is, the language in it is t difficult, and many f the sentences in it are nt suitable fr use in daily life.
    【点睛】【高分句型1】I am glad t knw that yu are interested in Chinese and want t imprve it by reading Dream f the Red Chamber, but I think it is nt suitable fr yu.(运用了that引导的宾语从句)
    【高分句型2】Althugh Dream f the Red Chamber is a classic nvel, the language in it is t difficult, and many f the sentences in it are nt suitable fr use in daily life.(运用了althugh引导的让步状语从句)
    第二节 (满分25分)
    47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。
    I was the village bad by because I had n interest in schl r studies. I used bad language, hung arund with ther “bad” bys, skipped schl and ran thrugh the fields. When I wasn’t playing, I’d help my parents n ur cashew farm. Our cashew farm was like a big frest garden.
    Wh’d want t g t schl anyway? N ne thught I wuld d anything wrthwhile with my life. And I’d heard many peple in ur village talking, “Why bther (费心) ging t schl? These kids end up back n the farms anyway. He’ll never achieve anything.”
    My mther saw a different future. She was illiterate (不识字的) but knew the value f educatin t create a better life. When I refused t g t schl, she beat me until I dressed and put n my shes. She’d fllw me right up t the dr f the classrm and watch me enter.
    This bad by image trubled me. I didn’t believe I was a bad by, and I didn’t want t be a bad by. My parents and teachers were disappinted at my average marks. I did nt have any mney. N ne in the village gave me respect.
    These realizatins frced me t think that my mther was right — educatin was my nly way ut. I wrked hard t graduate and decided t apply fr higher studies in university. But this village bad by faced t many challenges.
    Firstly, I had very limited mney, and my parents prbably culdn’t affrd the fees (学费). Besides that, my grades were pr. There was very little chance I’d enter a university. Still, I tk a chance and applied. Days went by, and nthing. I checked t see if my name was there fr admissin (准许进入). N. I wasn’t admitted. Weeks went by. I cntinued t check. Still nthing. It lked like I wuld never lse my village bad by image unless a miracle (奇迹) happened.
    注意:1.续写词数应为150个左右;
    2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。
    The miracle did happen.
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    A teacher f the university saw me sitting there sad and asked, “What is wrng?”
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    【答案】One pssible versin:
    The miracle did happen. Fr the last time, I visited the university t check admissins. I lked dwn the list, and there my name was. Finally, I’d been admitted! Hwever, a brief mment f verjy was fllwed by despair — I did nt have enugh mney fr the fees. When the time t register came, I went t the university nervusly. I didn’t knw anyne in that new city. Head in hands, I sat dwn n the seat utside the ffice, cnsidering that my dreams f higher educatin wuld finish there.
    A teacher f the university saw me sitting there sad and asked, “What is wrng?” As sn as he heard the name f my village, he paid my fees. He explained he was als frm the same regin and knew the difficulties I had faced t reach this stage. Frm then n, my life changed. My parents were s happy and prud that their village bad by had made gd. There’s a saying, “Learn t build yur huse with the bricks thers have thrwn at yu.” Never give up yur hpe.
    【解析】
    【导语】本文以人物为线索展开,讲述了作者是村里的坏孩子,对上学不感兴趣,不喜欢上学,但是作者的妈妈看到教育对创造更美好生活的价值时,逼迫作者去上学。后来作者想改变坏男孩的形象,决定努力学习毕业,并决定申请大学深造。但这个村子里的坏男孩面临着太多的挑战——交不起学费和分数低。尽管进大学的机会很小。但作者还是抓住机会申请了大学入学申请,并焦急地等待着结果。
    【详解】1.段落续写:
    ①由第一段首句内容“奇迹确实发生了”可知,第一段可描写作者最终被大学入取,由兴奋到绝望——没有足够的钱交学费。作者去陌生的城市上大学,绝望地坐在办公室外面。
    ②由第二段首句内容“大学里的一位老师看见我闷闷不乐地坐在那里,问道:“怎么了?”可知,第二段可描写作者得到了大学老师的资助,如愿上了大学,作者的父母为作者感到骄傲以及作者的感悟。
    2.续写线索:被录取——兴奋到绝望——没钱交学费——得到大学老师的帮助——感悟
    3.词汇激活
    行为类
    面对:face/be faced with
    认为:cnsider/figure
    有:pssess /have
    放弃:give up/abandn
    情绪类
    快乐的:happy/pleased
    绝望:despair/ desperatin
    【点睛】[高分句型1] When the time t register came, I went t the university nervusly. (运用了when引导时间状语从句)
    [高分句型2] He explained he was als frm the same regin and knew the difficulties I had faced t reach this stage. (运用了省略that的定语从句)
    听力 1—5 ABABC 6—10 ACABC 11—15 BCACB 16—20 ACBAC

    相关试卷

    湖北省武汉中学2024-2025学年度高二下学期开学收心考试英语试题含听力 Word版含解析:

    这是一份湖北省武汉中学2024-2025学年度高二下学期开学收心考试英语试题含听力 Word版含解析,文件包含湖北省武汉中学2024-2025学年度高二下开学收心考试英语原卷版docx、湖北省武汉中学2024-2025学年度高二下开学收心考试英语解析版docx、湖北省武汉中学2024-2025学年度高二下开学收心考试英语听力mp3mp4等3份试卷配套教学资源,其中试卷共38页, 欢迎下载使用。

    湖北省武汉中学2024-2025学年度高一下学期开学收心考试英语试卷(Word版附解析):

    这是一份湖北省武汉中学2024-2025学年度高一下学期开学收心考试英语试卷(Word版附解析),文件包含湖北省武汉中学2024-2025年学年度下学期开学收心考试英语原卷版docx、湖北省武汉中学2024-2025年学年度下学期开学收心考试英语解析版docx、湖北省武汉中学2024-2025年学年度下学期开学收心考试英语mp4等3份试卷配套教学资源,其中试卷共36页, 欢迎下载使用。

    山西省临汾市尧都区临汾同盛高级中学有限公司2024-2025学年高一上学期11月期中英语试题:

    这是一份山西省临汾市尧都区临汾同盛高级中学有限公司2024-2025学年高一上学期11月期中英语试题,文件包含高一三晋联盟英语试卷docx、高一三晋联盟英语试卷pdf、高一三晋联盟英语答案pdf等3份试卷配套教学资源,其中试卷共28页, 欢迎下载使用。

    英语朗读宝
    欢迎来到教习网
    • 900万优选资源,让备课更轻松
    • 600万优选试题,支持自由组卷
    • 高质量可编辑,日均更新2000+
    • 百万教师选择,专业更值得信赖
    微信扫码注册
    qrcode
    二维码已过期
    刷新

    微信扫码,快速注册

    手机号注册
    手机号码

    手机号格式错误

    手机验证码 获取验证码

    手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

    设置密码

    6-20个字符,数字、字母或符号

    注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
    QQ注册
    手机号注册
    微信注册

    注册成功

    返回
    顶部
    Baidu
    map