|试卷下载
终身会员
搜索
    上传资料 赚现金
    2022-2023学年湖北省黄冈市高三上学期期中英语试题及答案
    立即下载
    加入资料篮
    2022-2023学年湖北省黄冈市高三上学期期中英语试题及答案01
    2022-2023学年湖北省黄冈市高三上学期期中英语试题及答案02
    2022-2023学年湖北省黄冈市高三上学期期中英语试题及答案03
    还剩25页未读, 继续阅读
    下载需要10学贝 1学贝=0.1元
    使用下载券免费下载
    加入资料篮
    立即下载

    2022-2023学年湖北省黄冈市高三上学期期中英语试题及答案

    展开
    这是一份2022-2023学年湖北省黄冈市高三上学期期中英语试题及答案,共28页。试卷主要包含了选择题的作答,非选择题的作答,考试结束后,请将答题卡上交等内容,欢迎下载使用。

    注意事项:
    1.答题前,先将自己的姓名、准考证号、考场号、座位号填写在试卷和答题卡上,并将准考证号条形码粘贴在答题卡上的指定位置。
    2.选择题的作答:每小题选出答案后,用2B铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。写在试卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。
    3.非选择题的作答:用黑色签字笔直接答在答题卡上对应的答题区域内。写在试卷、草稿纸和答题卡上的非答题区域均无效。
    4.考试结束后,请将答题卡上交。
    第一部分一、昕力(共两节,满分30分)
    做题时,先将答案标在试卷上、录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷的答案转涂到答题卡上。
    第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
    听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
    1. Hw des the wman feel abut the man’s idea?
    A. Wrried. B. Satisfied. C. Disappinted.
    2. What des the man want t be?
    A.A reprter. B. A lawyer. C. A designer.
    3. Where are prbably the speakers?
    A. In the htel. B. In the ffice. C. At the hairdresser’s.
    4. Hw much des the man charge the wman at first?
    A.$ 100. B.$1 ,050. C.$ 1,150.
    5. Why des Steven refuse Mandys invitatin?
    A. He has t prepare fr a game.
    B. He failed t win a cntest.
    C. He dislikes ding sprts.
    第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
    听下面5段对话或独白,每段对话或独白后有几个小题.从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
    听第6段材料.回答第6至7题。
    6. Which mvie are the speakers ging t see?
    A. Jaws. B. Saving Private Ryan. C. Jurassic Park.
    7. Hw will the speakers g t the cinema?
    A. By car. B. By subway. C. By bus.
    听第7段材料,回答第8至10题。
    8. Where are prbably the speakers?
    A. At hme. B. In the ffice. C. In a stre.
    9. Which key is the man lking fr?
    A. His ffice key. B. His huse key. C. His car key.
    10. What will the man d next?
    A. Attend a meeting. B. G t the kitchen. C. Search fr his bag.
    听第8段材料.回答第11至13题。
    11. Which f the fllwing is the man’s favrite chclate?
    A. White chclate. B. Milk chclate. C. Dark chclate.
    12. Wh brught cca pwder t Eurpe?
    A. The Indian. B. The Mexican. C. The Spanish.
    13. What des the wman think f chclate?
    A. It’s quite tasty. B. It’s t bitter. C. It’s t sweet.
    听第9段材料,回答第14至17题。
    14. What des the man want t d at first?
    A. Brrw smething. B. Ask fr advice. C. Make an invitatin.
    15. Why des the wman dress up tday?
    A. T attend a wedding. B. T g t a party. C. T g n a date.
    16. What des the man say abut the wman’s clthing?
    A. It’s t frmal. B. It’s a bit tight. C. It’s pretty.
    17. What will the wman d in the end?
    A. Try ther clthes. B. Date with the man. C. Start t lse weight.
    听第10段材料,回答第18至20题。
    18. Hw d mst peple g t Glacier Bay Natinal Park?
    A. By car. B. By ship. C. By plane.
    19. What can visitrs d if they stay lcally at a htel?
    A. Take a rute frm UnCruise.
    B. Have a flightseeing trip.
    C. Experience Alaska Adventure Sailing.
    20. What d we knw abut Glacier Bay Natinal Park?
    A. It’s part f the Wrld Heritage Site.
    B. It’s hme t mre than 200 species f butterflies.
    C. It’s the wrld’s secnd largest internatinally prtected area.
    第二部分 阅读(共两节,满分50分)
    第一节(共15小题;每小题2.5分,满分37.5分)
    阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
    A
    At the apprach f a shrt hliday, yu may prepare fr a vacatin. As yur ne-stp vacatin planner, VME has everything yu need t bk an unfrgettable getaway. Bking a vacatin has never been mre cnvenient. If yu aren’t sure where t g, check ut ur mst ppular destinatins
    Nashville-18
    If yu are cuntry music-lvers, there truly is nthing better than witnessing a shw at Nashville TN. Having a muthwatering meal n a yacht is als a gd experience. There are many different ptins fr ldging(住宿),frm the luxury t the mpe budget-friendly and cmfrtable ptins.
    Myrtle Beach
    If yu are lking fr castal views and ceanic adventures, then Myrtle Beach is the place fr yu! This city is knwn fr its amazing beaches and adventures that ffer pprtunities t create the mst unfrgettable memries. A wide variety f accmmdatins als awaits yu.
    San Antni
    San Antni is a great place t visit fr a cmbinatin f American histry and mdern attractins. Favred activities include the City Sightseeing Tur and Six Flags Fiesta Texas. Yur trip t San Antni will be wnderful! Varius ptins fr ldging are available.
    Lake Tahe
    Lake Tahe is knwn fr its amazing and luxurius(奢华的) ski resrts. Fr thse wh lve nature, the Get Outdrs in Lake Tahe is a must. This grgeus regin is filled with natural wnders, amazing shws, and ldging t suit yur needs.
    1. What is the purpse f this text?
    A T intrduce the functin f VME.
    B. T shw hw t be a gd planner.
    C. T explain hw t bk a vacatin.
    D. T recmmend sme ppular destinatins.
    2. Which destinatin attracts peple interested in the winter sprts?
    A. Lake Tahe.B. Nashville TN.
    C. San Antni.D. Myrtle Beach.
    3. What d the fur destinatins have in cmmn?
    A. They hst wnderful shws.B. They have many amazing wnders.
    C. They have interesting activities.D. They ffer different chices fr ldging.
    【答案】1. D 2. A 3. D
    【解析】
    【导语】这是一篇应用文。文章主要介绍几个假期最受欢迎的目的地。
    【1题详解】
    推理判断题。根据第一段最后一句话“If yu aren’t sure where t g, check ut ur mst ppular destinatins(如果您不确定去哪里,请查看我们最受欢迎的目的地)”可知,本文是介绍几个最受欢迎的景点。故选D项。
    【2题详解】
    细节理解题。根据Lake Tahe部分中的“Lake Tahe is knwn fr its amazing and luxurius ski resrts.(Lake Tahe以其令人惊叹的豪华滑雪胜地而闻名。)”可知,Lake Tahe以滑雪胜地而闻名。故选A项。
    【3题详解】
    细节理解题。根据Nashville TN中的第三行的“ldging(住宿)”;San Beach第三行的“ldging”;Lake Tahe中的第三行的“ldging”以及Myrtle Beach中的第三行“accmmdatins(膳宿,食宿)”,可知四个旅游景点都提供了各种各样的膳宿。故选D项。
    B
    “The arrw sht is s straight that it hits the bull’s eye, the yung peple will have gd luck…” Dargye sang as he wrked n his handmade bag.
    Dargye, 56, an artist wh excels at traditinal craftsmanship and Tibetan flk music in Drinba village in Dragyib district, Nyingchi, Tibet autnmus regin, remembers many flk sngs he learned frm his father and uncle. Nw, it’s his turn t pass them n.
    “I have liked traditinal sngs and dances since I was a child,” said Dargye, wh has fur apprentices (学徒).“The sngs tell the histries f ur ancestrs and carry ur unique culture, and-it’s always a lt f fun t perfrm these traditinal sngs and dances at varius gatherings.” The sng tpics vary frm archery, lve, t labr and praise fr the land. In additin t teaching these sngs t/his family members and apprentices, he als uses scial media platfrms such as WeChat t teach sngs.
    His daughter, Chk Butri, als admires the flk culture. After psting a vide f her daughter, Tsering Kyi, dancing n Duyin, she gained a lt f new fans n the ppular shrt-vide platfrm. “We are mdern peple living in a mdern era, s it’s imprtant and ur respnsibility that we use mdern tls t pass n ur traditinal culture t make it last frever.” said Chk Butri, adding that she ften psts sngs and dances n WeChat and Duyin.
    Dargye and his fellw villagers als recreate sngs, adding mdern elements such as aircraft and trains t the lyrics. Besides singing and dancing, Dargye makes handicrafts decrated with Tibetan cultural elements, including varius hide and hair rpes, bags made f leather and clth, and knife sheaths.
    The lcal gvernment encurages villagers t inherit (继承) and develp flk sngs and ther frms f traditinal culture. Dargye’s effrts t preserve flk culture have been acknwledged by the gvernment. In 2014, he was chsen as a cunty-level intangible (无形) cultural inheritr and receives funds every year.
    4. Why des Dargye want t pass the culture n?
    A. He wants t satisfy his interest.B. He wants t learn frm the senirs.
    C. He wants t bring peple fun.D. He wants t inherit and develp it.
    5. What is the authr’s purpse in mentining Dargye’s daughter?
    A. T shw flk music’s effect n her.B. T stress Dargye’s influence n her.
    C. T emphasize her lve fr flk culture.D. T reveal the ppularity f flk culture nline.
    6. Which f the fllwing best describes Dargye?
    A. Ambitius and hnest.B. Talented and curius.
    C. Devted and creative.D. Generus and determined.
    7. What can be a suitable title fr the text?
    A. All effrts t preserve culture pay ff
    B. Craftsman carries tunes t preserve culture
    C. An artist prefers traditinal sngs and dances
    D. Tibetan culture is being prtected and passed n
    【答案】4. D 5. B 6. C 7. B
    【解析】
    【导语】本文是一篇记叙文。文章主要介绍了一个藏族艺术家通过自己的努力,发扬和传承藏族的音乐舞蹈艺术以及手工艺艺术,也得到了政府部门的认可。
    【4题详解】
    细节理解题。结合第二段最后一句话“Nw, it’s his turn t pass them n(现在,轮到他把它们传递下去了)”以及最后一段“The lcal gvernment encurages villagers t inherit and develp flk sngs and ther frms f traditinal culture. Dargye’s effrts t preserve flk culture have been acknwledged by the gvernment.(当地政府鼓励村民继承和发展民歌和其他形式的传统文化。Dargye为保护民间文化所做的努力得到了政府的肯定)”可知,达吉斯想要把文化传承下去,因为他想要继承和发展它。故选D。
    【5题详解】
    推理判断题。根据文章第四段“His daughter, Chk Butri, als admires the flk culture. After psting a vide f her daughter, Tsering Kyi, dancing n Duyin, she gained a lt f new fans n the ppular shrt-vide platfrm.“We are mdern peple living in a mdern era, s it’s imprtant and ur respnsibility that we use mdern tls t pass n ur traditinal culture t make it last frever.” said Chk Butri, adding that she ften psts sngs and dances n WeChat and Duyin.(他的女儿Chk Butri也很欣赏当地的民俗文化。在抖音上发布了女儿次仁季跳舞的视频后,她在这个流行的短视频平台上获得了很多新粉丝。“我们是生活在现代时代的现代人,所以使用现代工具来传承我们的传统文化是很重要的,也是我们的责任。”Chk Butri说,她经常在微信和抖音上发布歌舞)”可知,文章围绕Dargye 对传统文化的传承和发扬为核心,因此提及他女儿的事迹是为了强调他对他女儿的影响。故选B。
    【6题详解】
    推理判断题。根据文章第二段“Dargye, 56, an artist wh excels at traditinal craftsmanship and Tibetan flk music in Drinba village in Dragyib district, Nyingchi, Tibet autnmus regin, remembers many flk sngs he learned frm his father and uncle. Nw, it’s his turn t pass them n.( Dargye, 56岁,西藏自治区林芝德拉吉布区德林巴村的一名擅长传统工艺和藏族民间音乐的艺术家,还记得他从父亲和叔叔那里学来的许多民歌。现在,轮到他把它们传递下去了)”可知,他致力于藏族文化的传承;根据文章倒数第二段“Dargye and his fellw villagers als recreate sngs, adding mdern elements such as aircraft and trains t the lyrics. Besides singing and dancing, Dargye makes handicrafts decrated with Tibetan cultural elements, including varius hide and hair rpes, bags made f leather and clth, and knife sheaths.( Dargye和他的村民们还重新创作了歌曲,在歌词中加入了飞机和火车等现代元素。除了唱歌和跳舞,达格耶还制作带有西藏文化元素的手工艺品,包括各种皮绳和毛绳,皮革和布制成的包,以及刀鞘)”可知,他擅长唱歌,跳舞,手工艺,并且会采用一些创新的方式来进行传播。由此可知,Dargye是一个热衷和有创造力的人。故选C。
    【7题详解】
    主旨大意题。根据文章最后一段“The lcal gvernment encurages villagers t inherit(继承) and develp flk sngs and ther frms f traditinal culture. Dargye’s effrts t preserve flk culture have been acknwledged by the gvernment. In 2014, he was chsen as a cunty-level intangible (无形的) cultural inheritr and receives funds every year. (当地政府鼓励村民继承和发展民歌和其他形式的传统文化。Dargye为保护民间文化所做的努力得到了政府的肯定。2014年,他被选为县级非物质文化传承人,每年都得到资助)”可知, Dargye 作为一个艺术家,通过音乐舞蹈以及其他方式来传播藏族文化。由此可知,B选项:Craftsman carries tunes t preserve culture(手艺人通过传播歌曲来保护文化)适合作本文标题。故选B。
    C
    It’s the middle f winter, and the prspect f warm sunny days is a lng way ff. Fr sme f us. it’s the mst depressing time f year, where daylight is limited and the weather is ften miserable — this is when the winter blues set in. S what can be dne t lift ur spirits?
    The shrter days and lnger nights can make us feel dwn, which can cause us t eat mre and exercise less. Sme fear lneliness and islatin Thse peple wh suffer this seasnal md swing mre seriusly are described as/ having seasnal affective disrder — r SAD fr shrt. It’s a type f depressin with a seasnal pattern caused by a shrtage f light and is thught t affect the part f the brain that rules sleep, appetite, md and activity levels.
    Jenny Sctt-Thmpsn, diagnsed (诊断) with SAD struggled with perids f tiredness and unhappiness. She was recmmended light therapy (疗法), which invlved sitting in frnt f a light bx as well as ging utside during daylight hurs. This is believed t help anyne wh is affected by the winter depressin.
    Althugh having mre light is an bvius cure, antidepressants can help thse with mre severe depressin by artificially raising the amunt f sertnin (血清素) in the brain. But this isn’t suitable fr everyne, and many f us can try t just change ur mindset. Clinical psychlgist Laura Keyes says, “It can be helpful t think abut hw t adapt yur eating and exercise patterns t the change f seasn.”
    It might sund easier said than dne, but accepting winter and thinking psitively may energise us. Writing fr the BBC Scial website, Esther De La Frd asks “What if we explred what this phase f winter has t ffer us, instead f being upset abut thse things that it is taking away?” She suggests we use this time fr rest, reflectin and slwing dwn.
    8. What is the majr cause f winter depressin?
    A. Eating mre.B. Lack f light.C. Less exercise.D. Feeling lnely.
    9. What des the underlined wrd “antidepressants” refer t in paragraph 4?
    A. Dctrs.B. Plants.C. Medicine.D. Gd Habits.
    10. Hw des the authr develp his idea in paragraph 5?
    A. By describing details.B. By prviding evidence.
    C. By making a cmparisn.D. By giving an example.
    11. What’s this passage mainly abut?
    A. The types f SAD.B. The imprtance f taking actin.
    C. The causes f winter depressin.D. The way t stay cheerful in winter.
    【答案】8. B 9. C 10. D 11. D
    【解析】
    【分析】本文是一篇说明文。文章主要讲述了季节性情感障碍或简称SAD的危害及解决办法。
    【8题详解】
    细节理解题。根据第二段第四句“It’s a type f depressin with a seasnal pattern caused by a shrtage f light and is thught t affect the part f the brain that rules sleep, appetite, md and activity levels.(这是一种季节性的抑郁症,由光线不足引起,被认为会影响大脑中控制睡眠的部分、食欲、情绪和活动水平)”可知,缺乏光照是造成冬季抑郁的主要原因。故选B。
    【9题详解】
    词句猜测题。根据划线处上句“Althugh having mre light is an bvius cure,(虽然有更多的光线是明显的治疗方法)”以及划线处后“can help thse with mre severe depressin by artificially raising the amunt f sertnin (血清素) in the brain. (可以通过人为提高大脑中血清素的数量来帮助那些更严重的抑郁症患者)”可知,只有药物才能提高大脑里血清素的含量。由此可知,划线词antidepressants和medicine(药物)含义相近。故选C。
    【10题详解】
    推理判断题。根据第五段“Writing fr the BBC Scial website, Esther De La Frd asks “What if we explred what this phase f winter has t ffer us, instead f being upset abut thse things that it is taking away?” She suggests we use this time fr rest, reflectin and slwing dwn.(埃斯特·德·拉·福特在为BBC社交网站撰文时提出了这样的问题:“如果我们探索这段冬天给我们带来了什么,而不是对它带走的东西感到沮丧,会怎样?”她建议我们利用这段时间来休息、反思和放慢脚步)”可知,作者通过举例来说明观点“accepting winter and thinking psitively may energise us.(接受冬天并积极地思考可能会给我们带来活力)”。故选D。
    【11题详解】
    主旨大意题。根据文章的主题句“Fr sme f us. it’s the mst depressing time f year, where daylight is limited and the weather is ften miserable — this is when the winter blues set in. S what can be dne t lift ur spirits? (对我们中的一些人来说。这是一年中最令人沮丧的时候,日照有限,天气通常很糟糕——这时冬季忧郁开始了。那么,我们能做些什么来振奋我们的精神呢?)”可知,文章主要讲述了冬天保持愉快的方法。故选D。
    D
    A small device n bigger than a taster has generated xygen n the surface f Mars, bringing the chances f surviving n the red planet a step clser. The Mars Oxygen In-Situ Resurce Utilisatin Experiment, better knwn as Mxie, has been generating xygen frm the atmsphere n Mars rich in carbn dixide, as part f NASA’s Perseverance rver missin, which began in February last year.
    Research published in the jurnal-Science-Advances reprted that Mxie prduced breathable xygen in seven hur-lng tests cnducted in varius weather and atmspheric cnditins since landing last year. The research fund that during each test and even in extreme temperatures r after a Martian dust strm, Mxie cntinued t prduce high-purity xygen.
    The device uses pumps that suck in carbn dixide. The gas is heated t 800℃ and separates the carbn and xygen. Carbn mnxide is emitted as waste while the pure xygen is left behind. “This is the first demnstratin f actually using resurces n the surface f Mars and transfrming them chemically int smething that wuld be useful fr a human missin,” Jeffrey Hffman said. Hffman, a retired astrnaut and a prfessr at MIT aernautics department, als nted that the results were “grundbreaking and histric.”
    NASA and the MIT team are planning t build a bigger versin f Mxie. They hpe advanced mdels will prduce enugh xygen t supprt a crewed missin t Mars and generate the gas needed t send a rcket back t Earth. “T supprt a human missin t Mars we have t bring a lt f stuff frm Earth.” Hffman said. “But dumb ld xygen? If yu can make it there, g fr it. Yu’re way ahead f the game.”
    The thin atmsphere n Mars is 96 percent carbn dixide and much mre mutable than n Earth. Hffman said, “One bjective nw is t shw we can run Mxie in all seasns.”
    12. What can we learn abut Mxie in this passage?
    A. It fails in the seven-hur lng test.
    B. It perfrms wrse in extreme weather.
    C. It can imprve the chance f survival n Mn.
    D. It can prduce xygen frm the atmsphere n Mars.
    13. What’s the attitude twards the test results f Mxie accrding t Hffman?
    A. Negative.B. Psitive.
    C. Indifferent.D. Unclear.
    14. What is the purpse f building a bigger Mxie?
    A. T make Mxie mre advanced.B. T take a lead in this field.
    C. T guarantee the need f xygen.D. T avid bringing much stuff.
    15. Where can the text be fund?
    A. In a bigraphy.B. In a science fictin.
    C. In a science magazine.D. In chemistry textbks.
    【答案】12. D 13. B 14. C 15. C
    【解析】
    【导语】本文是一篇说明文。本文主要介绍了一个可以在火星上制造氧气的设备Mxie。
    【12题详解】
    细节理解题。通过第一段“better knwn as Mxie, has been generating xygen frm the atmsphere n Mars(它被称为Mxie,一直在从火星的大气中产生氧气)”可知,Mxie可以从火星的大气中产生氧气。故选D。
    【13题详解】
    推理判断题。通过第三段最后一句话中“grundbreaking and histric(开创性和历史性的)”可知,Hffman对实验结果的评价是积极的。故选B。
    【14题详解】
    细节理解题。通过第四段“They hpe advanced mdels will prduce enugh xygen t supprt a crewed missin t Mars and generate the gas needed t send a rcket back t Earth.(他们希望先进的模型能够产生足够的氧气来支持载人火星任务,并产生将火箭送回地球所需的气体)”可知,建立更大的设备是为了确保载人太空任务往返火星与地球的过程中氧气充足。故选C。
    【15题详解】
    推理判断题。根据文章第一段“A small device n bigger than a taster has generated xygen n the surface f Mars, bringing the chances f surviving n the red planet a step clser. (一个和烤面包机差不多大的小装置在火星表面产生了氧气,使在这颗红色星球上生存的机会又近了一步)”可知,文章介绍了一个有关太空探索的设备。所以这篇文章可以在一本科学杂志上找到。故选C。
    第二节(共5小题;每小题2.5分,满分12.5分)
    阅读下面短文,从短文后的选项中选出可以填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
    Whether they are furry, feathered r scaly (多鳞的), the nn-human members f yur family help yu in mre ways that yu knōw. ____16____ .
    They keep yu active. If yu have a dg, chances are that yu’re walking it at least 30minutes a day, and likely mre — an activity that ges a lng way twards keeping yu fit.
    They bst yur immune system. Grwing up indrs in disinfected spaces later causes ur bdies t ver-react t harmless substances, making us mre allergic. As is ften the case, pets have muddy paws, abundant furs and affectin fr licking (舔) us. ____17____.
    They lwer yur risk f a fatal heart attack. Researchers fund that cat wners had a 30per cent lwer risk f dying f a heart attack. ____18____. The researchers assumed — and mst cat wners wuld agree — that cats’ unbthered nature has a calming effect. Spending time with any pet lwers stress, an imprtant cntributr t heart disease.
    They help yu manage a chrnic disease. ____19____, animals always keep their wners busy — and that can be a gd thing fr chrnic disease sufferers f all types. When distracted frm the pain. they will perceive less pain, and therefre they are in less pain.
    ____20____. Studies have shwn that pet wnership is beneficial fr peple with depressin, anxiety, PTSD. and ther lng-term mental health cnditins. Pet wners themselves reprt that their animal pals benefit them mentally a lt, like prviding emtinal supprt and helping them frm scial bnds.
    A. They als imprve yur mental health
    B. They cntribute a lt t ur strng bdy
    C. With the cnsiderate care frm the wners
    D. Here are sme ways that yur pet pal benefits yu
    E. With their regular tasks f feeding, walks and play
    F. They intrduce mre bacterial diversity that ur bdy adapts t
    G. But yu may wnder hw it cmes abut withut taking a cat fr walks
    【答案】16. D 17. F 18. G 19. E 20. A
    【解析】
    【导语】这是一篇说明文。文章主要介绍了养宠物的好处。
    【16题详解】
    由后文“They keep yu active.(它们让你保持活跃)”,“They bst yur immune system. (它们能增强你的免疫系统 )”和“They lwer yur risk f a fatal heart attack.(它们降低了你致命心脏病发作的风险)”等可知,后面主要讲养宠物的益处。由此可知,D项Here are sme ways that yur pet pal benefits yu(以下是你的宠物朋友让你受益的一些方法)符合文意,有启下作用。故选D项。
    【17题详解】
    由前文“They bst yur immune system. Grwing up indrs in disinfected spaces later causes ur bdies t ver-react t harmless substances, making us mre allergic. As is ften the case, pets have muddy paws, abundant furs and affectin fr licking (舔) us.(它们能增强你的免疫系统。在经过消毒的室内长大后,会导致我们的身体对无害物质产生过度反应,使我们更加过敏。通常情况下,宠物有泥泞的爪子,丰富的皮毛,喜欢舔我们)”可知,此段的中心思想是宠物增强人们的免疫系统。通过对比,先说在过度干净的环境里生活会造成人体免疫低下,再说宠物与我们的接触并不洁净。由此可知,下一句是说这会提高我们的免疫力。F选项They intrduce mre bacterial diversity that ur bdy adapts t(它们引入了我们身体适应的更多细菌多样性)进一步说明了它们是通过何种方式来提高我们免疫力的,符合文意。故选F项。
    【18题详解】
    由前文“They lwer yur risk f a fatal heart attack. Researchers fund that cat wners had a 30per cent lwer risk f dying f a heart attack. (它们降低了你致命心脏病发作的风险。研究人员发现,养猫的人死于心脏病的风险降低了30%)”可知,养猫可以帮助人减少心脏病,此段作者以科学家关于猫咪的发现为证据,来服务于段落中心。选项前一句是研究发现。选项后俩句中“calming effect”,“lwers stress”可见主要讲述为何养猫能降低心脏病发作。那么本空起衔接功能。由此可知,G选项But yu may wnder hw it cmes abut withut taking a cat fr walks(但你可能想知道,不带猫散步,它是怎么来的)符合文意,其中出现了关键词cat,与段落主旨相符,it指代上句的科学发现。故选G项。
    【19题详解】
    由后文“animals always keep their wners busy — and that can be a gd thing fr chrnic disease sufferers f all types. When distracted frm the pain. they will perceive less pain, and therefre they are in less pain.(动物总是让主人忙碌——这对所有类型的慢性病患者都是一件好事。当因疼痛而分心时。他们会感觉到更少的痛苦,因此他们的痛苦更少)”可知,动物让人们忙碌可以减少痛苦。由此可知,E项With their regular tasks f feeding, walks and play(他们的常规任务是喂食、散步和玩耍)符合文意,其内容和后文keep their wners busy相对应。故选E项。
    【20题详解】
    由后文“Studies have shwn that pet wnership is beneficial fr peple with depressin, anxiety, PTSD. and ther lng-term mental health cnditins. Pet wners themselves reprt that their animal pals benefit them mentally a lt, like prviding emtinal supprt and helping them frm scial bnds.(研究表明,养宠物对抑郁症、焦虑症、PTSD患者有益。以及其他长期的心理健康状况。宠物主人自己也报告说,他们的动物朋友在精神上给他们带来了很多好处,比如提供情感支持,帮助他们建立社会关系)”可知,此段主要介绍的是养宠物对人心理健康方面的各种影响。由此可知,A项They als imprve yur mental health(它们还能改善你的心理健康)符合语境,A选项也有承上启下的作用,上段主要说对于身体健康的保护,这段转向心理健康。故选A项。
    第三部分,语言运用(共两节,满分30分)
    第一节(共15小题;每小题1分满分15分)
    阅读下面短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。
    Our huse was near a hspital. We lived dwnstairs and rented the upstairs rms t ut-patients in the hspital.
    One summer evening as I was____21____ supper, there was a knck at the dr. I pened it t see a truly awful — lking man. He was____22____ taller than my eight- year- ld sn. I wuld lse rmers by____23____ such peple. Yet his vice was____24____ as he said, “ Gd evening. I’ve cme t see if yu have a____25____ fr just ne night. I came fr a treatment this mrning. There is n bus until tmrrw mrning.” Fr a mment, I hesitated, but his next wrds ____26____ me, “I culd sleep in this rcking chair n the prch. My____27____ leaves quite early in the mrning.”
    When I finished fixing supper, I asked him if he wuld____28____ us. He plitely refused. Later, I went ut n the prch t talk with him. Sn I fund this ld man had an versized heart crwded int that tiny____29____. He tld- me he fished fr a living t____30____ his five children. He didn’t tell it by way f____31____. He was____32____ that n pain accmpanied his disease thugh the disease affected his life t sme degree… “Culd I please cme back and stay the next time I have a____33____?” Befre he left fr his bus, he said, as if asking fr a great____34____. I tld him he was welcme t cme again.
    Over these years, when he came t stay vernight with us. there was never a time that he didn’t bring us marine fd. I knw ur family will always be grateful t have knwn him. Frm him, we learned what it was t____35____ the bad withut cmplaint and the gd with gratitude.
    21. A. havingB. preparingC. rderingD. finishing
    22. A. undubtedlyB. ultimatelyC. hardlyD. surely
    23 A. putting upB. mixing withC. turning dwnD. picking ut
    24. A. smallB. clearC. cldD. pleasant
    25. A. rmB. chairC. huseD. garden
    26. A. delightedB. astnishedC. cnvincedD. cmfrted
    27. A. friendB. dctrC. trainD. bus
    28. A. serveB. jinC. apprachD. help
    29. A. bdyB. brainC. mindD. sul
    30. A. encurageB. adptC. supprtD. teach
    31. A. cmplaintB. dubtC. exampleD. attack
    32. A. awareB. gratefulC. determinedD. guilty
    33. A. sleepB. talkC. treatmentD. cmmitment
    34. A. dnatinB. tipC. dishD. favr
    35. A. refuseB. acceptC. recgnizeD. emply
    【答案】21. B 22. C 23. A 24. D 25. A 26. C 27. D 28. B 29. A 30. C 31. A 32. B 33. C 34. D 35. B
    【解析】
    【导语】本文是一篇记叙文。主要讲述了有一天,一个长相丑陋的病人来租“我”家的房子。没有和其他房东一样拒绝他,我收留了他一个晚上。晚上和他的谈话中,“我”了解了他的故事,发现他是一个很了不起的人。随后的几年,每次看病,他总是会给我们带些东西表示感谢。从他那里,我们学到了什么是坦然,面对不幸而毫无怨言,并怀着感恩的心接受美好。
    【21题详解】
    考查动词词义辨析。句意:一个夏天的晚上,当我正在准备晚饭时,有人敲门。A. having拥有;B. preparing准备;C. rdering下单;D. finishing完成。根据后文“When I finished fixing supper, I asked him if he wuld____8____ us. (当我做好晚饭时,我问他是否愿意和我们一起吃)”得知,作者这个时候在准备晚餐,并没有吃完晚餐。故选B。
    【22题详解】
    考查副词词义辨析。句意:他比我八岁的儿子高不了多少。A. undubtedly无疑;B. ultimately最后地;C. hardly几乎不;D. surely肯定地。根据后文“Sn I fund this ld man had an versized heart crwded int that tiny _____9_____(很快,我发现这个老人的小身体里有着一颗伟岸的心)”可知,这个男人比我八岁的儿子高不了多少。故选C。
    【23题详解】
    考查动词短语词义辨析。句意:让这样的人住我就会失去房客。A. putting up提供;B. mixing with和……混合;C. turning dwn拒绝;D. picking ut挑选出。根据上文“I pened it t see a truly awful — lking man. (我打开门,看到一个面目狰狞的男人)” 以及后文“I’ve cme t see if yu have a____5____ fr just ne night (我来看看你们是否有房间,就住一晚)”可知,我如果留宿这样的人,会流失不少房客。故选A。
    【24题详解】
    考查形容词词义辨析。句意:然而,他的声音很悦耳。A. small小的;B. clear清楚的;C. cld寒冷的;D. pleasant愉快的。根据后句“ Gd evening. I’ve cme t see if yu have a____5____ fr just ne night. (晚上好。我来看看你们是否有房间,就住一晚)” 可知,形成对比关系。外表令人不舒服,但声音是令人愉快的;“pleasant(愉快的)”与上文的“awful-lking(让人讨厌的)”。故选D。
    【25题详解】
    考查名词词义辨析。句意:晚上好。我来看看你们是否有房间,就住一晚。A. rm房间;B. chair椅子;C. huse房子;D. garden公园。根据第一段“Our huse was near a hspital. We lived dwnstairs and rented the upstairs rms t ut-patients in the hspital(我们的房子靠近一家医院。我们住在楼下,把楼上的房间租给医院的门诊病人)”得知作者出租楼上的房间。故选A。
    【26题详解】
    考查动词词义辨析。句意:但他接下来的话说服了我,“我可以睡在门廊的摇椅上……”。A. delighted高兴;B. astnished吃惊;C. cnvinced使确信;D. cmfrted安慰。根据后句“I culd sleep in this rcking chair n the prch.(我可以睡在门廊的摇椅上)”以及下文内容可知,他的话说服了我,我让他住了下来。故选C。
    【27题详解】
    考查名词词义辨析。句意:我的公共汽车一大早就出发。A. friend朋友;B. dctr医生;C. train火车;D. bus公共汽车。根据上文“There is n bus until tmrrw mrning(明天上午才有公共汽车)”可知,病人要搭第二天的车回家。故选D。
    【28题详解】
    考查动词词义辨析。句意:当我做好晚饭时,我问他是否愿意和我们一起吃。A. serve服务;B. jin参加;C. apprach接近;D. help帮助。根据上句“When I finished fixing supper (当我做好晚饭时)”可知,当作者做好饭时,作者邀请病人加入他们一起吃饭。故选B。
    【29题详解】
    考查名词词义辨析。句意:这位病人瘦小的身躯里有着伟岸的心灵。A. bdy身体;B. brain大脑;C. mind头脑;D. sul灵魂。根据上文“He was____2____ taller than my eight- year- ld sn. (他比我八岁的儿子高不了多少)”以及后句“He tld- me he fished fr a living t____10____ his five children. He didn’t tell it by way f____11____ (他告诉我他以捕鱼为生来养活他的五个孩子。他不是以抱怨的口吻讲述这些事的)”可知,这位病人瘦小的身躯里有着伟岸的心灵。故选A。
    【30题详解】
    考查动词词义辨析。句意:他告诉我他以捕鱼为生来养活他的五个孩子。A. encurage鼓舞;B. adpt采用;C. supprt支持;D. teach教。根据本句“his five children (他的五个孩子)”可知,他以捕鱼为生来养活他的五个孩子。故选C。
    【31题详解】
    考查动词词义辨析。句意:他不是以抱怨的口吻讲述这些事的。A. cmplaint抱怨;B. dubt怀疑;C. example例子;D. attack袭击。根据后文“He was____12____ that n pain accmpanied his disease thugh the disease affected his life t sme degree(虽然疾病在某种程度上影响了他的生活,但他很感激没有痛苦伴随他的疾病)”可知,他不是以抱怨的口吻讲述这些事的。故选A。
    【32题详解】
    考查形容词词义辨析。句意:虽然疾病在某种程度上影响了他的生活,但他很感激没有痛苦伴随他的疾病。A. aware知道的;B. grateful感激的;C. determined坚定的;D. guilty有罪的。根据本句“n pain accmpanied his disease(他生病时没有疼痛)”可知,他很感激没有痛苦伴随他的疾病。故选B。
    【33题详解】
    考查动词词义辨析。句意:我能在下次治疗的时候回来住吗?A. sleep睡觉;B. talk谈话;C. treatment治疗;D. cmmitment忠诚。根据上文“I came fr a treatment this mrning.(我今天早上来治疗的)”可知,男人文下次治疗的时候是否可以回来住。故选C。
    【34题详解】
    考查名词词义辨析。句意:在他去坐公共汽车之前,他说,好像在求我帮个大忙。A. dnatin捐赠;B. tip建议;C. dish菜肴;D. favr赞同,帮助。根据上文“Culd I please cme back and stay the next time I have a____13____?(我能在下次治疗的时候回来住吗?)”可知,男人文下次治疗的时候是否可以回来住,好像在求我帮个大忙。故选D。
    【35题详解】
    考查动词词义辨析。句意:从他那里,我们学会了什么是无怨无悔地接受坏,感恩地接受好。A. refuse拒绝;B. accept接受;C. recgnize辨认出;D. emply雇佣。根据上文“He tld- me he fished fr a living t____10____ his five children. He didn’t tell it by way f____11____ (他告诉我他以捕鱼为生来养活他的五个孩子。他不是以抱怨的口吻讲述这些事的)”可知,他是无怨无悔地接受坏,感恩地接受好。故选B。
    第二节语法填空(共10小题;每小题1.5分,满分15分)
    阅读下面短文,在空白处填入一个适当的单词或括号内单词的正确形式。
    After finishing nline classes at hme during the cvid-19 pandemic. Hng Nanjia,16, frm Zhixin High Schl in Guangzhu, puts n her aprn (围裙) and begins her ne hur f chres. Then she needs t share her feelings in a diary ____36____ will be handed in t her teacher.
    Mst students____37____ (require) t take part in the labr class nce per week. Since September, labr class has been listed as____38____ fficial curse in the schl lives f primary and middle schl students. Qian Chenyi supprts this plicy. He said that he started the labr class during, middle schl. All the students wuld gather weed in the schl garden____39____ water the plants.
    Accrding t Qian, his schl wuld invite prfessinals t prvide them____40____ practical skills fr their daily lives. “ When shared bikes- became____41____ ( gradual) ppular in 2020, students were taken t the parking spts and/helped/put them int the right place. Prfessinals als____42____ (shw) us hw t fix the bikes.” Qian said. “After____43____ (learn) first aid, students vlunteer t help peple wh have had accidents in the water. He added that if students fund a specific tpic____44____ (attract), they wuld fcus n it and nly take part in the labr class____45____ (relate) t that tpic. “Thrugh the labr classes, we nt nly find ur interests but als becme mre well- runded.” said Qian.
    【答案】36. that ##which
    37. are required
    38. an 39. and
    40. with 41. gradually
    42. shwed 43. learning
    44. attractive
    45. related
    【解析】
    【导语】本文是一篇说明文。主要讲述了广州志新中学在网课期间给学生提供日常生活中的实用技能。
    【36题详解】
    考查定语从句。句意:然后她需要在日记中分享她的感受,这将交给她的老师。设空处引导限制性定语从句,修饰先行词diary,指物,关系代词代替先行词在从句中作主语,应用关系代词which或者that引导该从句。故填which/that。
    【37题详解】
    考查谓语动词。句意:大多数学生被要求每周参加一次劳动课。设空处在句中作谓语,根据时间状语nce a week,可知句子的时态为一般现在时,设空处和句子的主语之间为被动关系,故设空处应为一般现在时的被动语态;主语为复数名词students,根据主谓一致,谓语动词也应用复数形式。故填are required。
    【38题详解】
    考查不定冠词。句意:自9月起,劳动课被列为中小学生学校生活的正式课程。设空处后为名词单数,表示泛指,设空处应用不定冠词,空后的形容词发音以元音音素开头,应用an。故填an。
    【39题详解】
    考查连词。句意:所有的学生都会在学校的花园里收集杂草并给植物浇水。提示词water“给……浇水”与gather是并列谓语动词,应用并列连词and连接。故填and。
    【40题详解】
    考查介词。句意:钱学森表示,他所在的学校会邀请专业人士为他们提供日常生活中的实用技能。固定短语prvide sb with sth“提供给某人某物”。故填with。
    【41题详解】
    考查副词。句意:当共享单车在2020年逐渐流行起来时,学生们被带到停车点,并帮助把它们放在正确的地方。设空处修饰形容词ppular,应用副词。故填gradually。
    【42题详解】
    考查谓语动词。句意:2020年,学生被带到停车位,并帮助他们把他们放在正确的地方。专业人士也教我们如何修理自行车。设空处在句中作谓语,根据时间状语in 2020,可知句子的时态为一般过去时。故填shwed。
    【43题详解】
    考查介词。句意:在学习了急救知识后,学生们自愿帮助在水中发生事故的人。空前为介词after,介词后用动名词作宾语。故填learning。
    【44题详解】
    考查形容词。句意:他补充说,如果学生们发现一个特定的话题有吸引力,他们就会专注于它,只参加与该话题相关的劳动课。分析句子的结构可知,该句式为“find+宾语+宾补”的结构,设空处应用形容词作补语。故填attractive。
    【45题详解】
    考查动词的过去分词作后置定语。句意见上题解析。设空处在句中作非谓语,和其逻辑主语class之间是逻辑的被动关系,应用动词的过去分词形式作后置定语。故填related。
    第四部分写作(共两节,满分40分)
    第一节 (满分15分)
    46. 假定你是李华,学校英语报记者,你们学校近期举行了一次校体育运动会。请写一篇短文,报道此次校运会。
    内容包括:
    1.活动简介
    2.你的感受
    注意:1.词数80左右
    2.可适当增加细节,以使行文连贯。
    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    【答案】Last week, a sprts meeting was held by ur schl in the stadium, which was s exciting that it impressed me deeply. All the students gt actively invlved in it and the whle schl was alive and full f freshness. The playgrund was crwded with audiences. Every athlete made great effrts t win, the students wh std by the runway let ut the mst encuraging slgan.Exhausted/Wrn ut as we were, we enjyed urselves cheering and jumping.
    This activity was f great significance, nt nly culd it help us sense the fun f exercise, but als cultivate the awareness f teamwrk, and deepen ur friendship.
    【解析】
    【导语】本篇书面表达属于短文报道。学校近期举行了一次校体育运动会。要求学校英语报记者李华写一篇短文,报道此次校运会。
    【详解】1.词汇积累
    感觉:feel→ sense
    玩的开心:have a gd time→ enjy neself
    筋疲力尽的:wrn→ exhausted
    重要性:imprtance→ significance
    2.句式拓展
    简单句变复合句
    原句:All the students gt actively invlved in it and the whle schl was alive and full f freshness.
    拓展句:Because all the students gt actively invlved in it, the whle schl was alive and full f freshness.
    【点睛】【高分句型1】Last week, a sprts meeting was held by ur schl in the stadium, which was s exciting that it impressed me deeply.(运用了which引导的非限制性定语从句)
    【高分句型2】Exhausted ut as we were, we enjyed urselves cheering and jumping.(运用了as引导让步状语从句)
    第二节 (满分25分)
    47. 阅读下面材料,根据其内容和所给段落开头语续写两段,使之构成一篇完整的短文。
    It was a bright May afternn alng the Maryland cast, and Jnathan Bauer, 51, an expert dctr at a hspital, and his 13-year-ld daughter, Ava. were taking full advantage f his prfessinal knwledge t help thers. They were driving with the windws dwn as they headed hme n the 1.4-mile-lng, tw-lane Rute 90 bridge, which stretches acrss the shallw waters f Assa-wman Bay. Suddenly, the calm was disturbed by the high sund f tires.
    Nt far ahead f them. a black pickup was sliding frm ne lane t the ther. T the Bauers’ hrrr, it ran int a cncrete barrier, turned ver the SUV directly ahead f them, and came t rest hanging ver the railing(栏杆) f the bridge. Bauer hit the brakes in time t avid the vehicles in his path.
    Bauer stpped the car. “Ava, are yu OK?” he asked. She was shaken, but therwise unhurt.
    And then a scream. It came frm the pickup. The driver’s dr threw pen and a man climbed ut. He drpped t the grund, then ran t the railing. Bauer ran up beside him. Fhe span pinted dwn, saying smething in Spanish. In the water was a car seat. Fastened t it, a girl, abrt tw years ld. lked terrified, flating n her back, kicking, and splashing and streaming.
    Matters quickly went frm bad t-frightening when the girl rlled ver nt her stmach. Bauer waited fr the pickup driver t-d-smething, but he didn’t mve. Maybe he was in shck.
    “Ava!” Bauer shuted, bending t remve his shes. “Stay by the car!”
    注意:
    1.续写词数应为150左右;
    2.请按如下格式在答题卡的相应位置作答。
    He climbed nt the railing and jumped int the water withut hesitatin.
    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    A mment later the pickup driver pulled Bauer and the little girl ashre and the ambulance arrived.
    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
    【答案】He climbed nt the railing and jumped int the water withut hesitatin. Seeing the little girl flating n her chest ten feet away, Bauer swam t her with all his strength and lifted her ut f the water swiftly. Hwever, the tddler’s critical cnditin had Bauer’s heart in his muth,heartbeat racing wildly. In n time he cllected himself as a prfessinal t ffer timely assistance standing straight, lying her against his shulder and hitting hard at her back with the flat f his hand. With anther hit n the back and retches fllwed by a breath, Bauer sensed the beautiful feeling f little fingers hlding him arund the neck. Her eyes were pened nw, fcused n him. A mixture f relief and cncern flded in him as Bauer pulled her clse as if t shelter her frm any dangers. In the meantime, Ava, stunned at what she eyewitnessed, called fr the ambulance.
    A mment later the pickup driver pulled Bauer and the little girl ashre and the ambulance arrived. Minutes later, much t everyne’s relief, the girl was rushed t hspital in a helicpter,and Bauer breathed a sigh f relaxatin ultimately and hugged his wn daughter n the bridge,with his eyes glittering in the sun. Sn they were infrmed gratefully the tddler suffered a brken shulder but was therwise uninjured. Hearing the inspiring news, Ava was n nine clud with thrill and felt prud f her father, withut whse immediate leap, that little girl wuld nt live a whle life. Added t the excitement and inspired by his actins, she made up her mind t save lives when she grew up.
    【解析】
    【导语】本文以人物为线索展开,讲述了一个明媚的春天下午,51岁的乔纳森.鲍尔和他13岁的女儿艾娃正在海边尽情享受。突然,轮胎的巨响打破了平静。一辆黑色皮卡撞上了一个混凝土障碍物,鲍尔及时刹车,但仍然引发一连串事故。一辆小货车的乘客舱和卡车车厢悬挂在护栏外,一个大约两岁的女孩掉进海里的故事。
    【详解】1.段落续写:
    由第一段首句内容“他爬上栏杆,毫不犹豫地跳入水中。”可知,第一段可描写鲍尔成功救出小女孩的过程以及小女孩的状况。
    ②由第二段首句内容“过了一会儿,小货车司机把鲍尔和小女孩拉上岸,救护车赶到了。”可知,第二段可描写鲍尔小女孩被及时送往医院以及艾娃对父亲鲍尔拯救小女孩的自豪之情。
    2.续写线索:观察——想方设法找到女孩——救出女孩——启发
    3.词汇激活
    行为类
    ①举起:lift/raise
    ②担忧:wrry abut/be anxius abut
    情绪类
    激励的:inspired/encuraged
    惊讶的:stunned/surprised/astnished
    【点睛】【高分句型1】Seeing the little girl flating n her chest ten feet away, Bauer swam t her with all his strength and lifted her ut f the water swiftly.(运用了现在分词seeing作状语)
    【高分句型2】Ava was n nine clud with thrill and felt prud f her father, withut whse immediate leap, that little girl wuld nt live a whle life. (运用了whse引导的非限制性的定语从句)
    听力答案:1—5BACCB6—10CAACB11—15BCAAC16—20CABBA
    相关试卷

    【期中真题】湖北省黄冈市2022-2023学年高三上学期11月期中考试英语试题.zip: 这是一份【期中真题】湖北省黄冈市2022-2023学年高三上学期11月期中考试英语试题.zip,文件包含期中真题湖北省黄冈市2022-2023学年高三上学期11月期中考试英语试题原卷版docx、期中真题湖北省黄冈市2022-2023学年高三上学期11月期中考试英语试题解析版docx、2022-11高三阶段性质量抽测英语听力okmp3等3份试卷配套教学资源,其中试卷共33页, 欢迎下载使用。

    湖北省黄冈市2022-2023学年高二上学期11月期中英语试题: 这是一份湖北省黄冈市2022-2023学年高二上学期11月期中英语试题,共15页。试卷主要包含了 选择题的作答, 非选择题的作答, 考试结束后,请将答题卡上交等内容,欢迎下载使用。

    2022-2023学年湖北省黄冈市高二上学期期中英语试题PDF版含答案: 这是一份2022-2023学年湖北省黄冈市高二上学期期中英语试题PDF版含答案,文件包含湖北省黄冈市2022-2023学年高二上学期期中英语试题pdf、高二英语参考答案pdf等2份试卷配套教学资源,其中试卷共18页, 欢迎下载使用。

    免费资料下载额度不足,请先充值

    每充值一元即可获得5份免费资料下载额度

    今日免费资料下载份数已用完,请明天再来。

    充值学贝或者加入云校通,全网资料任意下。

    提示

    您所在的“深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载 10 份资料 (今日还可下载 0 份),请取消部分资料后重试或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深深圳市第一中学”云校通为试用账号,试用账号每位老师每日最多可下载10份资料,您的当日额度已用完,请明天再来,或选择从个人账户扣费下载。

    您所在的“深圳市第一中学”云校通余额已不足,请提醒校管理员续费或选择从个人账户扣费下载。

    重新选择
    明天再来
    个人账户下载
    下载确认
    您当前为教习网VIP用户,下载已享8.5折优惠
    您当前为云校通用户,下载免费
    下载需要:
    本次下载:免费
    账户余额:0 学贝
    首次下载后60天内可免费重复下载
    立即下载
    即将下载:资料
    资料售价:学贝 账户剩余:学贝
    选择教习网的4大理由
    • 更专业
      地区版本全覆盖, 同步最新教材, 公开课⾸选;1200+名校合作, 5600+⼀线名师供稿
    • 更丰富
      涵盖课件/教案/试卷/素材等各种教学资源;900万+优选资源 ⽇更新5000+
    • 更便捷
      课件/教案/试卷配套, 打包下载;手机/电脑随时随地浏览;⽆⽔印, 下载即可⽤
    • 真低价
      超⾼性价⽐, 让优质资源普惠更多师⽣
    VIP权益介绍
    • 充值学贝下载 本单免费 90%的用户选择
    • 扫码直接下载
    元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
    您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      充值到账1学贝=0.1元
      0学贝
      本次充值学贝
      0学贝
      VIP充值赠送
      0学贝
      下载消耗
      0学贝
      资料原价
      100学贝
      VIP下载优惠
      0学贝
      0学贝
      下载后剩余学贝永久有效
      0学贝
      • 微信
      • 支付宝
      支付:¥
      元开通VIP,立享充值加送10%学贝及全站85折下载
      您当前为VIP用户,已享全站下载85折优惠,充值学贝可获10%赠送
      扫码支付0直接下载
      • 微信
      • 支付宝
      微信扫码支付
      充值学贝下载,立省60% 充值学贝下载,本次下载免费
        下载成功

        Ctrl + Shift + J 查看文件保存位置

        若下载不成功,可重新下载,或查看 资料下载帮助

        本资源来自成套资源

        更多精品资料

        正在打包资料,请稍候…

        预计需要约10秒钟,请勿关闭页面

        服务器繁忙,打包失败

        请联系右侧的在线客服解决

        单次下载文件已超2GB,请分批下载

        请单份下载或分批下载

        支付后60天内可免费重复下载

        我知道了
        正在提交订单

        欢迎来到教习网

        • 900万优选资源,让备课更轻松
        • 600万优选试题,支持自由组卷
        • 高质量可编辑,日均更新2000+
        • 百万教师选择,专业更值得信赖
        微信扫码注册
        qrcode
        二维码已过期
        刷新

        微信扫码,快速注册

        手机号注册
        手机号码

        手机号格式错误

        手机验证码 获取验证码

        手机验证码已经成功发送,5分钟内有效

        设置密码

        6-20个字符,数字、字母或符号

        注册即视为同意教习网「注册协议」「隐私条款」
        QQ注册
        手机号注册
        微信注册

        注册成功

        下载确认

        下载需要:0 张下载券

        账户可用:0 张下载券

        立即下载
        使用学贝下载
        账户可用下载券不足,请取消部分资料或者使用学贝继续下载 学贝支付

        如何免费获得下载券?

        加入教习网教师福利群,群内会不定期免费赠送下载券及各种教学资源, 立即入群

        返回
        顶部
        Baidu
        map